Ehliyeti Kaptırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen trafik polisyle konuştum ben hiç 65 promille kimseyi bğalamdım dedi 58 promil de bağlamak ayıp yani.

Ben Alkollu sevimiyorum zaten tek tük içtiğim olur o da evimde arkadaşlarımla olur sonra da gider yatarım zaten.

Ne denir ki umarım bir daha bu hatayı yapmazsın.

Bravo ne güzel akıl veriyosun. Polisten kaçayım derken, alkollü olarak ya diğer insanların canına, malına zarar verirsen, bunu hiç düşündünmü.! Bu haberleri sık sık duymuyormuyuz. Birde kalkmışsın çok doğru birseymiş gibi alkollü araç kullanırım, polistende kaçarım diyorsun.

+1000 arkadaşlar içki içmek , ehliyetini polise kaptırmak vs. marifetmiş gibi anlatmayın lütfen. bence utanılacak bir haret bunlar.

Çevirmede durmazsanız başınız belaya girmiş demektir.

Beyler lütfen akıllı mantıklı konuşalım, böyle bir durumda başınıza neler gelebileceğini herhalde biliyorsunuz,sitede genç arkadaşlarımız da var,kötü örnek olmayın

Sercan senin başına hiç böyle bir olay geldi mi, gelmediği sanırım, benimde gelmedi. Allah kismeyede göstermesin inşallah. Sen ehliyetini kaptıran arkadaşımızın üzüntüsünü hissedip, üzüntünü paylaşmışsın, güzel. Birde alkollü arac kullanıp, can veren birinin yakınlarının üzüntüsünü düşün. Olaya birde burdan bak kardeşim. Ehliyet gider gelir, ama can gittimi geri gelmiyor..

:good::good::good:

Geçmiş olsun demek gelmiyor içimden nedense.. Hatta,neyse. :sorry:

İnşallah ehliyetinize kavuşursunuz en kısa zamanda ve umarım bir daha aynı hatayı yapmazsınız.

Valla ne yalan söyleyeyim benimde içimden hiç "geçmiş olsun" demek gelmiyor...
"Bir müsibet, bin nasihatten iyidir."

hiçmi haber izlemiyonuz. alkollü araba kullanan sürücü kaldırıma çıktı sonuç 3 ölü vs gibi. yazık gerçekten. bizde içiyoruz fakat araba kullanıcağımız zaman içmiyoruz. oturmasını kalkmasını biliyoruz.

geçmiş olsun melih , umarım en kısa zamanda olay çözümlenir ve ehliyetini alırsın.

YUUH, biz aynı havayı mı soluyoruz yaaa..
yeter bence okadarda yüklenmeyin fatih beye ayıptır yane aynı havayımı soluyoruz tarzı konuşmalar hoş değil. biraz yanlış konuştu gereken arkadaşlar yanlış olduğunu belirttiler zaten dahada üzerine gitmeyin .alkollü araç kullanmak tabiki iyi değil tasvip edilcek bir yanıda yok içtiyseniz araca binmeyin bindiysenizde kendi sonunuzu kendiniz çizdiniz demektir.ehliyetiniz alınsada alınmasada umarım iyi ders çıkarırsınız bu olaydan

valla benim çevirmede durmamam için şansıma ve arabama çok güvenmem gerekir ayrıcada aracımda plaka olmaması gerekir :)

Geri