Ehliyeti Kaptırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kandaki alkol oranı trafik.gov.tr sitesine göre aynen alıntılıyorum:

Bu azalma normal düzeyde alkol alma alışkanlığına sahip erkekte 0,15-0,20 promil/saat, alkoliklerde 0,30 promil/saat olarak belirtilmektedir

sanırım ben bu tabire gore alkolik durumdayım çunku duzenli içiciyim. umarım 30 promil duşer de , 13 promil eklense bile 41 ile yırtarız ..

YUUH, biz aynı havayı mı soluyoruz yaaa..

birgün inşallah bir yerde karşılaşırız beraber aynı havayı soluruz umarım
Ben o mesajı yazdım hatalıyım ama Sen bu sözlerinle benden daha büyük hata yaptığını düşünüyorum ne sen beni tanıyorsun nede ben seni tanıyorum.

Kardeşim benim demek istediğim alkollü araç kullanmaktan alınması...yoksa başka bi sebeple alınsa tabiki üzülürüm.kim kullanırsa kullansın alkollü araç acımam ben...tamam bende içerim ama dediğim gibi asla ama asla direksiyon başına geçmeyi bile düşünmem...

bu biraz bunyeyle alakalı, 1 birayla agzı burnuna kayan niceleri var.

samet bende gırdım alkol komasına geçen sene ne kotu bırsey oldugunu ıyı bılırım sınırımı cızmek adına bu ıyı bır ders oldu zaten

geçmiş olsun tekrardan kardeşim inş. bidaha kullanmazsın hepimiz bişeylerin değerini gittikten sonra anlıyoruz illa bişey olacak bende cam filmlerini sökmemeye ısrar ediyorum cezayı yiyince seve seve sökez heralde :D

yaw burda da ıyıı alkol tayfası varmış. bır gun kadıkoyde buluşsakmı ama arabasız opelim bulusması :D

bu alkolden çevrildim başlıgını görünce üzülen varmı acaba?

başkasıda baz gaza kaç ben öle yapıyorum demiş yazık yani meğer gazetelerde okudugumuz haberlerde gördüklerimiz bize hiçte uzak şeyler değilmiş.

geçmiş olsun umarım başına gelenlere ders başlıgı okuyanlara ibret olur.

1 duble 2 duble yok yasal sınır işi yok
eğlenmeyi biliyosan taksi paranı cebine ayırcan
gerekirse hatuna votka yerine bira ısmarlarsınız.

geçmiş olsun
geçen hafta gece klubü çıkışı başıma gelen olay:
tam çıkışta klasik gene çevirme vardı ,kendimden emin üfledim,polis döndü 42 promil dedi hani içmemiştin dedi,ee içmedim dedim sigara içiyo musun dedi?evet dedim,ne içiyosun dedi marlboro light dedim,hmm ondan 42 çıktı dedi,şaraba yatırılıyor o sigaralar dedi şaştım kaldım ne kadar doğru palavra mı attı bilmiyorum belki sendeki durumda böyledir:D

Sana olta atmışlar ama yemeyince teğet geçmiş :).

bu alkolden çevrildim başlıgını görünce üzülen varmı acaba?

valla ben her gordugumde uzuluyorum bugra :)

şuan alkolün etkisi hala var galiba melih sende;)

sırf senin için demiyorum marifetmiş gibi bu tür baslık açılıyor yarın birgün çok pişman olacaksınız

böle adamlar yüzünden aksam trafige çıkaramıyoruz sevdiklerimizi gerci ayyasa sabah aksam farketmezde.

ben üzülmüyorum üzülenide kınıyorum

20 gün önce alkollü biri yüzünden yakın bir arkdasımı kaybettim.

içimden dahaa neeler geçiyoda bu alkollü arac kullananlar için umarım hep içimde kalır dışa yansımaz

Son düzenleme:
Geri