geçen trafik polisyle konuştum ben hiç 65 promille kimseyi bğalamdım dedi 58 promil de bağlamak ayıp yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo ne güzel akıl veriyosun. Polisten kaçayım derken, alkollü olarak ya diğer insanların canına, malına zarar verirsen, bunu hiç düşündünmü.! Bu haberleri sık sık duymuyormuyuz. Birde kalkmışsın çok doğru birseymiş gibi alkollü araç kullanırım, polistende kaçarım diyorsun.
+1000 arkadaşlar içki içmek , ehliyetini polise kaptırmak vs. marifetmiş gibi anlatmayın lütfen. bence utanılacak bir haret bunlar.
Çevirmede durmazsanız başınız belaya girmiş demektir.
Beyler lütfen akıllı mantıklı konuşalım, böyle bir durumda başınıza neler gelebileceğini herhalde biliyorsunuz,sitede genç arkadaşlarımız da var,kötü örnek olmayın
Sercan senin başına hiç böyle bir olay geldi mi, gelmediği sanırım, benimde gelmedi. Allah kismeyede göstermesin inşallah. Sen ehliyetini kaptıran arkadaşımızın üzüntüsünü hissedip, üzüntünü paylaşmışsın, güzel. Birde alkollü arac kullanıp, can veren birinin yakınlarının üzüntüsünü düşün. Olaya birde burdan bak kardeşim. Ehliyet gider gelir, ama can gittimi geri gelmiyor..
abi alkol aldıysan benim gibi yapacaksın durmayacaksın çevirmede yakalanmazsan hiç birşey olmuyor.
yeter bence okadarda yüklenmeyin fatih beye ayıptır yane aynı havayımı soluyoruz tarzı konuşmalar hoş değil. biraz yanlış konuştu gereken arkadaşlar yanlış olduğunu belirttiler zaten dahada üzerine gitmeyin .alkollü araç kullanmak tabiki iyi değil tasvip edilcek bir yanıda yok içtiyseniz araca binmeyin bindiysenizde kendi sonunuzu kendiniz çizdiniz demektir.ehliyetiniz alınsada alınmasada umarım iyi ders çıkarırsınız bu olaydanYUUH, biz aynı havayı mı soluyoruz yaaa..