Hepsinden 100 alınca kurs parasında indirim oluyor gibi bi efsane vardı doğru mu bu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motor:95
İlkyardım: 72
Trafik:85
Direksiyon:99 (100 vermiyorlar)
Hepsinden 100 alınca kurs parasında indirim oluyor gibi bi efsane vardı doğru mu bu![]()
oda enteresanmış. vay anasına aynalardan geri gelebiliyor demiyolarda, bide kızıyolar. şöförlüğü kamyonda öğrendiğimdenmidir nedir hiçbizaman geri dönmem hep aynalardan giderim. bide ara gazı vermeden edemiyorum. kamyondan kalma alışkanlıkBen direksiyonu haqtırlıyorumArkadak heriflerle kavga ettim tam sınırda kurs müdürünün araya girmesiyle not verdiler
78 miydi 75 miydi neydi ama tam en alt sınır.Neymiş niye arkama dönmemişimde aynalardan geri gelmişim.Koskoca isuzu kamyonette dön arkanı ne görüyon bana da söle dedim
![]()
oda enteresanmış. vay anasına aynalardan geri gelebiliyor demiyolarda, bide kızıyolar. şöförlüğü kamyonda öğrendiğimdenmidir nedir hiçbizaman geri dönmem hep aynalardan giderim. bide ara gazı vermeden edemiyorum. kamyondan kalma alışkanlık![]()
o sürücü kursunun sahibi köylümdür. hatta şuan köyün muhtarıİşin ilginç yanı arabayı ayna hizasında daracık yerden geçirdimHerifler tırstımı nedir
Ama harbiden heriflere dalmanın eşiğinden trafik polisinin araya girmesiyle döndüm.Bu arada senin memleketten aldım ehliyeti akçaabat karadeniz sürücü kursu
Büyük meydandaki caminin arkasındaki kurstan
![]()
o sürücü kursunun sahibi köylümdür. hatta şuan köyün muhtarı![]()