Ehliyet sinavinda kaç puan almiştiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ESEN_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsinden 100 alınca kurs parasında indirim oluyor gibi bi efsane vardı doğru mu bu :D

Hepsinden 100 alınca kurs parasında indirim oluyor gibi bi efsane vardı doğru mu bu :D

benden çatır çatır aldılar parayı valla kimse indirim yapmadı :D

Ben direksiyonu haqtırlıyorum :D Arkadak heriflerle kavga ettim tam sınırda kurs müdürünün araya girmesiyle not verdiler :D 78 miydi 75 miydi neydi ama tam en alt sınır.Neymiş niye arkama dönmemişimde aynalardan geri gelmişim.Koskoca isuzu kamyonette dön arkanı ne görüyon bana da söle dedim :D
oda enteresanmış. vay anasına aynalardan geri gelebiliyor demiyolarda, bide kızıyolar. şöförlüğü kamyonda öğrendiğimdenmidir nedir hiçbizaman geri dönmem hep aynalardan giderim. bide ara gazı vermeden edemiyorum. kamyondan kalma alışkanlık :)

oda enteresanmış. vay anasına aynalardan geri gelebiliyor demiyolarda, bide kızıyolar. şöförlüğü kamyonda öğrendiğimdenmidir nedir hiçbizaman geri dönmem hep aynalardan giderim. bide ara gazı vermeden edemiyorum. kamyondan kalma alışkanlık :)

İşin ilginç yanı arabayı ayna hizasında daracık yerden geçirdim :D Herifler tırstımı nedir :D Ama harbiden heriflere dalmanın eşiğinden trafik polisinin araya girmesiyle döndüm.Bu arada senin memleketten aldım ehliyeti akçaabat karadeniz sürücü kursu :) Büyük meydandaki caminin arkasındaki kurstan :D

99 99 100

İşin ilginç yanı arabayı ayna hizasında daracık yerden geçirdim :D Herifler tırstımı nedir :D Ama harbiden heriflere dalmanın eşiğinden trafik polisinin araya girmesiyle döndüm.Bu arada senin memleketten aldım ehliyeti akçaabat karadeniz sürücü kursu :) Büyük meydandaki caminin arkasındaki kurstan :D
o sürücü kursunun sahibi köylümdür. hatta şuan köyün muhtarı :)

Direksiyon ve motor 100, diğeri 98 di elleğam :D

valla okadar zamanda olmadi ama hatirlamiyorum simdi hepsi 90 in ustundeydi direksiyon 100 du guzel gunlerdi o gunler bekleme gunleri :D heyecanla bekliyodum ah ahhh :D

Geri