Egzoz Dumanı

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar aracım kışın doğal olarak biraz fazla beyaz duman atıyordu tabii ki bu havaların ısınmasıyla yok oldu ama aracım bazen biraz mavi duman atıyor sonra kesiyor bu nedendir acaba sürekli olmuyor aracım vectra b 2000 model 1.6 16v yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar

Muhammed,muhtemelen ilk çalıştırmada anlık geliyor olabilirmi? sübap contaları dır bu şekilde ise

araç durduğu yerde rölantideyken yapıyor bunu

Son düzenleme:
Muhammed,muhtemelen ilk çalıştırmada anlık geliyor olabilirmi? sübap contaları dır bu şekilde ise

Yok o şekilde değil Selim Abi çalıştırdıktan baya sonra oluyor bu sürekli değil ama işte bazen 1-2 dakika mavi duman atıp kesiyor bazı günler hiç yapmıyor

Mavi duman yağ yakmadır,burda bakılması gereken ya sübap lastikleri veya piston ama bağzen diyorsun o zaman mutlaka sübap kaynaklı,bunun için kompresyon ölçümü gerek.

Teşekkürler en yakın zamanda ustama gidip ölçüm yaptıracağım

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, corsa c 1.3 cdti var bende, mavi ve siyah duman atıyordu, ustaya götürdüm enjektörler, turbo komple söküldü temizlendi dedi, ancak üstünden 1 ay geçti şimdi tekrar başladı. başka bir ustaya gösterdim siyah dumanın sebebi sadece turbo dedi. yardımlarınızı rica ediyorum.

koskoca forumda yardım edecek kimse yok mu...

Geri