ECOFLEX Silivri-Beylikdüzü arası yakıt tüketimi ve cc hakkında...

türk_187

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bu gece beylikdüzünden silivriye küçük bir yolculuk yaptım ve aracın yakıt tüketimi ile CC kullanımı hakkında biraz daha tecrübe edindim..
şu şekilde maddelendirmek istiyorum.

1-Ort. yakıt tüketimini sıfırladıktan sonra beylikdüzünden, silivrideki ilgili noktaya 45 km yol yaptım... yakıt tüketimim 90-100 km hızda. ağırlıklı olarak CC kullandım ve iki defa ışıkta kalktım... ayrıca şehir içinde 5 dak aracı 1. ve 2. viteste sürdüm. park manevrası için de 3-4 dak uğraştım. sonuç 4.1 lt tüketim... gayet başarılı. işte resim....

4lts.jpg

2- CC'de 90km hızda düz yolda 3.2 lt tüketim.

32lt.jpg

3- eve döüşte 140-150km ortalama ile geldim... ort. yakıt tüketimi 5 lt'ye çıktı

5ltv.jpg

4- yuksek hızda fotoları çekemedim.. 120'de CC'da yakıt 5.5-6 arasında...

5- CC'da rampa aşağı giderken, hızı azaltamıyorsunuz...  düz yolda iken hızı azaltabiliyorsunuz... anlayamadım. kafam baya bir takıldı... yeni bir topikte bu maddeyi tartışabiliriz.

Ynt: Silivri-Beylikdüzü arası yakıt tüketimi ve cc hakkında...

yokuşta gazı azaltsanda  araç hızlandığı için bu mümkün değil.

dün gece 90 km yi 42 dk aldım yakıt tüketimi 5.1 :D yani ortalama 140-150 ile geldim....

bu arada 4. vites inanılmaz güzel....yani araç 3500 devri geçtikten sonra inanılmaz bir çekişe geliyor...

Admin: yazi duzeltilmistir !

bu aracın en iyi vitesi 4. vites  araç tam kendini buluyor her manevraya cevap veriyor

akın link' Alıntı:
bu aracın en iyi vitesi 4. vites  araç tam kendini buluyor her manevraya cevap veriyor

+1

değerler çok iyi, tabi yolun durumuda bu değerlere birebir etken. önemli olan bu değerlere tamamen düz yoldamı ulaştın ? Rampa aşağı salladıysan makinayı gerçekçi saymam bu değerleri 011zaa

çellocu link' Alıntı:
değerler çok iyi, tabi yolun durumuda bu değerlere birebir etken. önemli olan bu değerlere tamamen düz yoldamı ulaştın ? Rampa aşağı salladıysan makinayı gerçekçi saymam bu değerleri 011zaa

sevgili dostum gidş dönüş aynı yol gelirken de bastım aynı yolda acımadım CC 120de sanabitti 160a dayandımmm. eve geldıgıde ort 5 t çıkmıştı. dikkatini cekerim gidişte de iki kırmzı, 5dak sehir ici traiği ve park manevrası sonrası 4.1

akın link' Alıntı:
bu aracın en iyi vitesi 4. vites  araç tam kendini buluyor her manevraya cevap veriyor
aynen katılıyorum akın bey güzel bir tespit

değerler gayet güzel hatta daha aşağılara da düşebilir

Geri