easytronic???

mehmetk33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi günler dilerim
bugün opel astra 1.6 16v enjoy plus easytronic siparişi verdim.
41.800'e
ama birkaç sitede çok arıza yaptığını ve çok yaktığını duydum.
2009' dan sonra arızaların azaldığını duydum
sizinde fikirlerinizi almak isterim...

Keşke biraz daha koyup dizel alsaydiniz yakıtı fazla diye biliyorum

ama dizel otomatik kalmamış

Opel H kasada enjoy diye bir donanımmı çıkarmış yoksa J kasaya easytronic vitesmi koymuş?
Sanırım aldığınız aracın özelliklerini bilmiyosunuz.

Opel H kasada enjoy diye bir donanımmı çıkarmış yoksa J kasaya easytronic vitesmi koymuş?
Sanırım aldığınız aracın özelliklerini bilmiyosunuz.
sedan astrada enjoy plus easytronic diye bir model var satışta

Yakınlardaki bayileri aradınız mı? belki son bir iki tane kalmıştır. henüz km si düşük ikiinci el daha br aç aylık araçlarda düşünülebilir. hayırlısı olsun artık...

herkese iyi günler dilerim
bugün opel astra 1.6 16v enjoy plus easytronic siparişi verdim.
41.800'e
ama birkaç sitede çok arıza yaptığını ve çok yaktığını duydum.
2009' dan sonra arızaların azaldığını duydum
sizinde fikirlerinizi almak isterim...

Bendede 2011 model var.1.6 motor.Yanlız 1.6 motorların essantia comfort paketi olan var diye biliyorum bende.Yanlış bilgi veriyor olabilirsiniz.

Bende geçen sene arabayı alırken aynı şeyleri duymuştum ama çok şükür yaşamadım bir problem.Çok memnunum.

Yanlız biraz fazla yakıyor tabii.Nede olsa otomatik araba.

2006 corsa c enjoy twin easyt var çok şükür periyodik bakımları dışında bir kuruş masrafım olmadı.

Bendede 2011 model var.1.6 motor.Yanlız 1.6 motorların essantia comfort paketi olan var diye biliyorum bende.Yanlış bilgi veriyor olabilirsiniz.

Bende geçen sene arabayı alırken aynı şeyleri duymuştum ama çok şükür yaşamadım bir problem.Çok memnunum.

Yanlız biraz fazla yakıyor tabii.Nede olsa otomatik araba.

manuel vitesli astra'dan az yakar easytronic..

ben easytronic vites hakkındaki bu ön yargıyı anlamıyorum. Binlerce defa konu açıldı bu forumda, hala "sorunlu" denmesine sinir oluyorum. Yok arkadaş sorun morun yok. 10 numara şanzıman. Manuelden bile iyi, daha az yakıyor, hiç bir derdi yok sıfır aldım 2008 Temmuzunda 4 sene olacak 51000 km yol yaptım "TIK" yok. Önce Opel çıkardı, ardından tüm markalar aynı şanzımandan üretmeye başladı. Hatta DSG, EDC, PDK, Powershift bunun daha da gelişmişleridir. Demek ki atası easytronic oluyor. Alanın içi rahat olsun PROBLEMSİZ'dir...

manuel vitesli astra'dan az yakar easytronic..

ben easytronic vites hakkındaki bu ön yargıyı anlamıyorum. Binlerce defa konu açıldı bu forumda, hala "sorunlu" denmesine sinir oluyorum. Yok arkadaş sorun morun yok. 10 numara şanzıman. Manuelden bile iyi, daha az yakıyor, hiç bir derdi yok sıfır aldım 2008 Temmuzunda 4 sene olacak 51000 km yol yaptım "TIK" yok. Önce Opel çıkardı, ardından tüm markalar aynı şanzımandan üretmeye başladı. Hatta DSG, EDC, PDK, Powershift bunun daha da gelişmişleridir. Demek ki atası easytronic oluyor. Alanın içi rahat olsun PROBLEMSİZ'dir...

söylediklerine aynen katılıyorum benim corsa 2007 model 60 bin küsür km de çok şükür hiç bir problem çıkarmadı ayrıca easytronic vitesi kullanmasını bilirseniz manuelden daha az yaktırırsınız benzini

Geri