paylaşım için teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turko' Alıntı:bugün Beylikdüzünde özel bir opel servisine götürdüm aracı.bir kaç ufak sıyrık falan vardı.Muammer usta ban aracı manuel de kullanmamın iyi olmayaccağını,easytroniklerin 1-2 yıl sonra beyin arızası verdiğini söyledi![]()
Doğrumudur ? Bilgisi tecrübesi olan varmı?.arkadaşlar ben trafikte bazen otomatik duruma göre bazen manuel modda kullanıyorum.Gerçekten çok mu sakıncalıdır.Eğer öyle is esaytronic in hiçbir anlamı kalmıyorBilgisi olan? Teşekkürler.__________________
mustafagokay' Alıntı:Ben 2004 ten beri kullanıyorum, çok sık olmasada manuel moda geçişte yapıyorum
ilk defa 5 gün önce sorun verdi, ben tam sağa çekerken düzeldi bende devam ettim, A ve M yazan ekranda E yada F yazıyordu...
turko' Alıntı:Arkadaşlar, easytronic corsam yokuşlarda bilhassa biraz dik yokuşlarda otomatik viteste iken çok bağırıyor,zorlanıyor,bocalıyor.Ne yapmalı,böyle durumlarda manuele alıp vitesmi yükseltmeli?Kullananlar,öneriler!Teşekkürler.![]()
asTRa' Alıntı:Manuel kullanabiliyorsan manuel le devam et.Bazen banada oluyor ama dik yokuş çıkarken vites yükseltmek hiç bir yarar sağlamaz.