Easytronic için bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paylaşım için teşekkürler

teşekkürler

bugün Beylikdüzünde özel bir opel servisine götürdüm aracı.bir kaç ufak sıyrık falan vardı.Muammer usta ban aracı manuel de kullanmamın iyi olmayaccağını,easytroniklerin 1-2 yıl sonra beyin arızası verdiğini söyledi:eek:

Doğrumudur ? Bilgisi tecrübesi olan varmı?.arkadaşlar ben trafikte bazen otomatik duruma göre bazen manuel modda kullanıyorum.Gerçekten çok mu sakıncalıdır.Eğer öyle is esaytronic in hiçbir anlamı kalmıyor:( Bilgisi olan? Teşekkürler.

turko' Alıntı:
bugün Beylikdüzünde özel bir opel servisine götürdüm aracı.bir kaç ufak sıyrık falan vardı.Muammer usta ban aracı manuel de kullanmamın iyi olmayaccağını,easytroniklerin 1-2 yıl sonra beyin arızası verdiğini söyledi:eek:

Doğrumudur ? Bilgisi tecrübesi olan varmı?.arkadaşlar ben trafikte bazen otomatik duruma göre bazen manuel modda kullanıyorum.Gerçekten çok mu sakıncalıdır.Eğer öyle is esaytronic in hiçbir anlamı kalmıyor:( Bilgisi olan? Teşekkürler.__________________

:confused: Arkadaşlar yokmu hiç bu konuda bilgisi/tecrübesi olan?

Ben 2004 ten beri kullanıyorum, çok sık olmasada manuel moda geçişte yapıyorum
ilk defa 5 gün önce sorun verdi, ben tam sağa çekerken düzeldi bende devam ettim, A ve M yazan ekranda E yada F yazıyordu...

mustafagokay' Alıntı:
Ben 2004 ten beri kullanıyorum, çok sık olmasada manuel moda geçişte yapıyorum
ilk defa 5 gün önce sorun verdi, ben tam sağa çekerken düzeldi bende devam ettim, A ve M yazan ekranda E yada F yazıyordu...

yorum için teşekkürler...:good:

yokuşlarda easytronic

Arkadaşlar, easytronic corsam yokuşlarda bilhassa biraz dik yokuşlarda otomatik viteste iken çok bağırıyor,zorlanıyor,bocalıyor.Ne yapmalı,böyle durumlarda manuele alıp vitesmi yükseltmeli?Kullananlar,öneriler!Teşekkürler.:rolleyes:

turko' Alıntı:
Arkadaşlar, easytronic corsam yokuşlarda bilhassa biraz dik yokuşlarda otomatik viteste iken çok bağırıyor,zorlanıyor,bocalıyor.Ne yapmalı,böyle durumlarda manuele alıp vitesmi yükseltmeli?Kullananlar,öneriler!Teşekkürler.:rolleyes:

Manuel kullanabiliyorsan manuel le devam et.Bazen banada oluyor ama dik yokuş çıkarken vites yükseltmek hiç bir yarar sağlamaz.

asTRa' Alıntı:
Manuel kullanabiliyorsan manuel le devam et.Bazen banada oluyor ama dik yokuş çıkarken vites yükseltmek hiç bir yarar sağlamaz.

yorum için sağol arkadaşım..

easy den normale alıp, uygun olan (1 veya 2) vitese alırsan daha rahat cıkarsın, sehir içi duruşlarda mesela kırmızda (uzun süreli) , vitesi N konumuna alıp, sarı yandıgında manuel 1 e alırsan daha rahat kalkarsın hemde baskı-balata daha uzun ömürlü olur.Tabi bunu yapmak biraz alışkanlık gerektirebilir.

Geri