Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arif bey sizin vitesin karismasi akü den olabilir easytronic zayıf aküyü sevmiyor akünüzü kontrol edin bence.
Arif bey bu kalibre işini her baskı balata değişiminde yaptırmakmı gerekiyor 120 bınde bı araç için çok kotu bi sonuç bu easytronic ten soğumaya başladım gibihata kodlarını sildirmiştim dün yaklaşık 150 km yaptım 2 kod daha var sabah baktığımda ecn13604 vardı bıraz öncede nerdeyse yolda kalcaktım carsıda ısımı hallettim araca bindim marsa bastım sarı İngiliz anhtarı yanıp sonuyordu Allah kaldık burda dedim neyseki 2 marsta calıstı eve geldım baktım ecn 161450 anahtarla ilgili bi hata kodu imiş ne alakaysa suana kadar sanzıman ile ilgili bi hata kodu almadım.
arif bey bugun bi arkadasın tavsiyesi ile Özkal opele gittim 1420 lira dedi komplesorunsuz çalışan şanzımana 600 lira yazdı masrafı ne yapcaksa artık sil baştanmı yapcak ne yapcak. kafam cok karıştı opel garajın yolu gözüküyor gibi hakan usta ya yaptırcam böyle giderse.birde cihazla baskı balataya baktı 9mm kalmış dedi en kısa sürede değiştirsek iyi olur dedi.