Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an bende shell den almaya başladım ve rahatım.Daha önce total den alıyordum 3 günde bir temizlik yapıyordu.Temizlik olduğunu tüketimin artışından anlıyoruz,birde motorun sesli çalışması ve bir koku.Mesala hedefinize ulaştığınızda kontağı kapatmadan "anlık tüketim değeriniz"0,5 civarında olması gerekirken 1,5 ile 2 lt/100km arasında ise araç o anda temizlik yapıyordur.Ayrıca araç giderken oluyorsa tüketim astronomik rakamlara çıkıyor.Bir de servisten öğrendiğim kadarı ile temizleme esnasında işlem için mazotta kulanılıyormuş. 032questnekoli06 link' Alıntı:Benim araç 3100 km de ve hiç uyarı vermedi. Shell den hep aynı istasyondan vpower dizel alıyorum. DPF Temizliği olduğunu nasıl anlarız?
Şu an bende shell den almaya başladım ve rahatım.Daha önce total den alıyordum 3 günde bir temizlik yapıyordu.Temizlik olduğunu tüketimin artışından anlıyoruz,birde motorun sesli çalışması ve bir koku.Mesala hedefinize ulaştığınızda kontağı kapatmadan "anlık tüketim değeriniz"0,5 civarında olması gerekirken 1,5 ile 2 lt/100km arasında ise araç o anda temizlik yapıyordur.Ayrıca araç giderken oluyorsa tüketim astronomik rakamlara çıkıyor.Bir de servisten öğrendiğim kadarı ile temizleme esnasında işlem için mazotta kulanılıyormuş. 032questnmertandur link' Alıntı:[quote author=ekoli06 link=topic=228.msg47534#msg47534 date=1316610921]
Benim araç 3100 km de ve hiç uyarı vermedi. Shell den hep aynı istasyondan vpower dizel alıyorum. DPF Temizliği olduğunu nasıl anlarız?
Olsun genede çok ekonomik bir araç,En güzeli yol bilgisayarını "anlık yada ort. tüketim değeri" göstermeyen bir bölüme getirip araçlarımızın keyfini sürmek steeringwheeltürk_187 link' Alıntı:bu DPF olayından bıktım arkadaşlar.
servisin tavsiyesinden sonra shell v-power aldım. yine uyarı vermeden 12.gün DPF işleme girişti. ort tuketim bir anda 9.3 lt'ye fırladı.
yaw bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum. bir anket açayım bari...
Hmmm ilginç. Benim açıkçası BP nin mazotunun performans olarak V-Power dan iyi olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Siz ikisinide kullanmışsınız o yüzden bir karşılaştırma yapabilisiniz. Peki aracın toplam gittiği mesafe açısından bir fark varmı ?serdar41 link' Alıntı:Arkadaşlar,ben aracımı aldıktan itibaren yaklaşık 3 ay süreyle shell v-power kullandım ve bu dönemde 10-15 günlük periyotlarda partikül filtresi temizlik işlemi gerçekleşiyordu.Son 6 aydır bir arkadaşımın tavsiyesi ile BP'nin Ultimate dizel yakıtını kullanıyorum aracın performansı öncesine kıyasla bence daha iyi, partikül filtresi temizlik periyodu 2 aya kadar uzadı, tabiki bu hususta diğer bir etkende aracın 8000 km ye gelmesi ve mevsim koşullarıda olabilir.