Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önceki mesajların birinde opel izmir size bir açıklama yapmıştı sn. avukatakın. yanlış hatırlamıyorsam bu uyarı araç filitreyi temizleyemediği zaman çıkıyormuş e sizinde ev iş arası sanırım çevreyolu gibi birşeymiş herhalde demekki araç o mesafede filitreyi temizleyebiliyor ve uyarı çıkmıyor yani olay gerçekleşiyor fakat sizin haberiniz olmuyor
680km de ikinci kez uyarı geldi 10 -15 dak 6-7km aracı surmek zorunda kaldım. yazı kendiliginden gitti. bu ne yaw..... walll .... isimiz var gucumuz var... bununla mı ugrasacagız....
[quote author=çellocu link=topic=228.msg17736#msg17736 date=1300600323]
Bu arada benimde km 420 falan, dün gece eve gelirken uyarı çıktı mecbur dolaştık biraz
68km de ikinci kez uyarı geldi 10 -15 dak 6-7km aracı surmek zorunda kaldım. yazı kendiliginden gitti. bu ne yaw..... walll .... isimiz var gucumuz var... bununla mı ugrasacagız....
[/quote]
sırf bu yüzden bile dizel tercih etmezdim şahsen o ne öyle turla dur habire..
[quote author=trk_187 link=topic=228.msg18058#msg18058 date=1300710101]
[quote author=çellocu link=topic=228.msg17736#msg17736 date=1300600323]
Bu arada benimde km 420 falan, dün gece eve gelirken uyarı çıktı mecbur dolaştık biraz
68km de ikinci kez uyarı geldi 10 -15 dak 6-7km aracı surmek zorunda kaldım. yazı kendiliginden gitti. bu ne yaw..... walll .... isimiz var gucumuz var... bununla mı ugrasacagız....
[/quote]
sırf bu yüzden bile dizel tercih etmezdim şahsen o ne öyle turla dur habire..
[/quote]
011zaa 011zaa 011zaa
biz de daha cok aracımızla vakit geciririz o halde... yapılacak bir sey ypk.... isin ilginci bazı arkadaslarda 8000 km de hic sistem devreye girmemiş
yok hüsnü abicim öyle değil;
bende 2 kere otomatik ,1 kere de "sürüşe devam edin" uyarısı vererek temizleme işlemi oldu..otomatik temizleme ise, aracı park ettiğim zaman rölantideki tüketimin 0,5lt/h yerine 1,5-1,8 arasına çıktığından,kokudan ve sesten belli ediyor...