dizel enjektör temizleyici

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aynen kafam karıştı iyice, zararı olmayacaksa alırız sorun değil de

bir hangisini almak lazım ona karar veremedim
 
Ustalar. Yarın bi tane alıp deneyeceğim. Ama würth nerde bulabilirim.? yada hangi markayı kesinlikle almamı yada almamamı tavsiye edersiniz?
 
Usta motul diye birşey dedi face deki arkadaşlardan biri. Bosch bayilerinde varmış. Onu denemeyi düşünüyorum. Şimdi bu würth ü sipariş et kargo parası ver bekle felan uzun iş geldi. Malum Trabzon uzak yer :D
 
Son düzenleme:
Bosch servisine gitmeyi düşünüyorum birazdan MOTUL hakkında bi fikri olan var mı?
 
motul yağlarını biz motosikletlerde kullanırız hatta motulun motor için temizleyicisini ben kendi motosikletimde kullandım
 
ay sonu kampanya varken erken bakıma girmeye bakımdan önce de würth dizel enjektör temizleyicisini kullanmaya karar verdim :)
 
motul çok sıkı bir markadır,özellikle motor yağları mükemmel kalitededir,enjektör temizleyici katkıyı ben yinede tavsiye etmiyorum bi 150 tl vermek varken geçici şeyler bunlar...gerenk yok :)
 
Arkadaşlar herşeyin başı kaliteli yakıt. Bunun petrol markası ilede alakası yok. Tamamen akaryakıt aldığınız bayi ile alakalı. İzmir Selçuk'ta bulunan Opet'ten yakıt aldıktan sonra araç rölantide dalgalanmaya ve sarsıntılı çalışmaya başladı. Shell'den alınca geçti.

2. kere Selçuk Opet'ten yakıt almak zorunda kalınca aynı sorun başgösterdi. Şehir içinde kullanırken, bazen düşük hızlarda araçtan tuhaf, kulakları tırmalayan bir gıcırtı sesi gelmeye başladı. Kontak kapatıp açınca ses gidiyordu. Ayrıca inanılmaz bir şekilde kara duman atmaya başlamıştı.

Bende Würth enjektör temizleyici kullandım sonraki depoda. Araç ilk 50km nin içindeyken küçük ve hafif bir yokuşta tıkandı ve rölantide çıkardığı kulakları tırmalayan bir gıcırtı sesi ile beraber çekişten düştü ve stop etti. Tekrar çalıştırmak istedim arıza lambası yandı. 1 dk bekledikten sonra tekrar çalıştırmayı denedim. Araçtan "pooof" sesi geldi ve arıza lambası sönüp araç normale döndü. Hemen bir kaç tur atıp duman atıp atmadığına baktım.

Sonuç: Pırıl pırıl.

Araçta duman ve ses kalmadı. Ertesi gün servise gittim. Yakıttan kaynaklandığını ve enjektörün tıkanmış olabileceğini, pisliği atmış olabileceğini söyledi. Arıza kaydını sildi. Sonrasında bir sorun yaşamadım.

Arkadaşlar son olarak belirtmek isterim ki aracınıza asla kalitesiz bir katkı koymayınız. Bu konularda bir nebze pahalıda olsa Würth tercih edin derim. Kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldım, sizede tereddütsüz tavsiye ederim.

Not: Würth çalışanı değilim. Tamamen memnuniyetimi dile getiriyorum.:bir:
 
Geri
Üst