dizel enjektör temizleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kimseye katkıyı tavsiye etmem,yanma derecesini değiştirir filtre şişirir,vs,vs,vs,vs... en fazla tutacağı 150 lira yav :) gidin temizletin enjektörü...durumunuda görürsünüz bakımıda olur...

O zaman kullanmıyorum 2 ay sonra bakıma girerim inşallah o zaman yetkili serviste temizletirim.

yasin abi son tavsiyem bu işi yet.serviste yapmaman...
1 yet. serviste makine yok söküp dışarıda enjektörcüye gönderir sıradan bir bakım yapar gönderir,değerin yet.servis için çok önemi yoktur....

2 ama sen bir pompacıya gidersen,gözünün önünde sökülür durumlarını kendin görürsün,takarken havalarını kendi alır,gerekirse pullarını değiştirir tertemiz takar...maliyette % 500 düşer :)

1 yet. serviste makine yok söküp dışarıda enjektörcüye gönderir sıradan bir bakım yapar gönderir,değerin yet.servis için çok önemi yoktur....

2 ama sen bir pompacıya gidersen,gözünün önünde sökülür durumlarını kendin görürsün,takarken havalarını kendi alır,gerekirse pullarını değiştirir tertemiz takar...maliyette % 500 düşer :)

:D 2.ci çok hoşuma gitti. Zaten senin bu yorumların harbi çok hoşuma gidiyor.
Az önce opette dizel enkektör katkısı vardı almadım. Dedim enjektörleri temizletmek en iyisi.
Şimdi bu enjektör temizleme işini tahminen ne kadara yaparlar ve Bosch Dizel pompa servisi var yani mazot pompası elemanlarını felan yaptırdığım yer. Oraya gitsem yaparlar değil mi? Ayrıca ne kadar tutar?

Bilgi ve fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

Benzin enjektöründe durumlar nasıl olur caner, aynı şekilde yaparlar mı acaba.

wurth dizel arabamda kullanmıştım faydasını da görmüştüm

Benzin enjektöründe durumlar nasıl olur caner, aynı şekilde yaparlar mı acaba.
benzin ennjektöründe tanesine 10 tl felan alır,komplike bir işlemi yok,istersen sen söküp götürebilirsin...40-50 liraya çözersin işini,ama istersen bir pompanı ölçtür sen ;)

dizel de ne kadar alırlar 1.3 cdti

abi dizeller için 100-150 arasında değişir yere tükana göre :)

yakıttan fayda gören yok mu hiç, farklı tarzda yorumlar yapılmış :D

benim de astra 1.3 cdti dizel

Geri