direksiyondan gelen kıtırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bende de aynı olay var ama bende sadece bir noktada çıt diye bir ses geliyor ve bunu direksyonda bile hissedebiliyorsunuz. Ancak bu ses ve hissetme her zaman olmuyor. Yaptıdığında bizimle bilgiyi paylaşırsan sevinirim.Buarada sanırım bnm sorunumda amortisör kulelerinden çünkü benimkilerde eskimiş ama ustam arazide gitmediğin sürece sana bir sorun yaşatmaz dedi değiştirmedi.

sorunun uzu anladığım kadarıyla büyük ihtimalle kovandan çıkan direksiyon milinin 13 lük yada kaçlıksa civatası geçşemiştir bi deneyin direksiyonu tam çevirdiğinizde tık diye ses yapar gevşemiştir paspası kaldırıp bi bakın direksiyon mili ile pinyon kramiyer dişlisine bağlı ucu sıkın ....saygılar...

Benzer sorun bende de olmuştu, direksiyonu sağa sola çevirirken tıkır tıkır ses geliyordu.
Yetkili servise götürdüm, 15 dakika içinde yapıp iade ettiler. Direksiyon kutusu içinde bir tırnağın olduğunu, onun çıktığını. O şekilde kullansam bile herhangi bir sakıncası olmadığını söylemişlerdi.

sorunun uzu anladığım kadarıyla büyük ihtimalle kovandan çıkan direksiyon milinin 13 lük yada kaçlıksa civatası geçşemiştir bi deneyin direksiyonu tam çevirdiğinizde tık diye ses yapar gevşemiştir paspası kaldırıp bi bakın direksiyon mili ile pinyon kramiyer dişlisine bağlı ucu sıkın ....saygılar...

Çok teşekkür ederim eğer bulabilirsem bir bakayım ama ben pek anlamadım terimlerden kusuruma bakmayın ne yazıkki biraz bilgim zayıf bu konularda:( Tekrar teşekkür ederim peki birşey sormak istiyorum bu halde kullansam bir sorun yaratır mı? Saygılarımla.

Milden Olma Ihtimali Düşük Gibi Büyük Ihtimalle Bu Sorunlar Süspansiyonlardan Kaynaklaniyor

Geri