direksiyondaki tıkırtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murti2001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murti2001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımla bozuk yola girdiğimde direksiyon simidinin arkasından tıkırtılar geliyor,acaba sizin araçlarınızda da böyle sesler geliyor mu?geliyorsa nasıl kurtulabiliriz...

Benimde geliyor ama aşırı bozuk yolda.Çok rahatısız edici değil hatta benden başka kimse duymadı o sesi, yalancı çıktım ustayada :) Ayrıca ön camın sol taraf havalandırma plastiğinden ses geliyordu inat ettim dokunmadım ve artık gelmiyor :)

eğer rotlardan gelmiyorsa mafsal biraz sıkılırsa gidebilir

Bendede vardı plastik parçalardan geliyordu çift taraflı bant aldım plastikleri söküp içini besledim artık yok!

ilginize teşekkür ederim,bende bant ile beslemeyi deneyeceğim...

Bendede vardı plastik parçalardan geliyordu çift taraflı bant aldım plastikleri söküp içini besledim artık yok!

bu direksiyon simidinin altında sökülen bi parça var plastik. ondan mı bahsediyorsun?

direksiyon simidinin arkasındaki plastik bölgeden geliyor,tıkırtı geldiğinde elimle tuttuğumda ses azalıyor ama tam kesilmiyor.

aynı sorun bendede var bozuk yolda tıkır tıkır deli ediyor beni tüm arkadaşların bilgisine ön düzeni komple orjinal parçalarla değiştirdim sorun ordan değil direksiyon mafsalı yada büyük oranda düreksiyonda burçmu ne varmış ordan dediler sakın bunun için rot falan filan değiştirmeyin

aynı sorun bendede var alıştım artık umursamıyorum:mad:

Geri