Tesla Ekranlar Hakkında Tavsiyeler

burakcyln0026

Kayıtlı Kullanıcı
03-Afyonkarahisar
Arkadaşlar merhaba
Aracıma tesla ekran araştırmasındayım.Bir kaç sorum olucak sizlerin değerli tavsiyelerine ihtiyacım var.Öncelikle size 2 farklı resim atıcam markalarına takılmayın tuş kombinasyonu ile alakalı sorularım olucak.Benim aracımda start-stop(eco) özelliği mevcut.Bazı tesla ekran modellerinde bu eco tuşu kayboluyor.Bu eco mod nereye gidiyor ? İptal mi oluyor ? Yada eco tuşu olan tesla modellerinde bu tuş çalışıyor mu ? Bir yorumda çalışmadığını yazmışlar acaba montaj da mı sıkıntı oldu ? Bunun haricinde ses kalitesi nasıl arkadaşlar ? Yani cd400 teybe sahibim volume 30 a getirdiğimde tatmin edici ses alıyorum.Tesla ekranla birlikte tamam geri görüş kamerası vıdeo oynatma vs özellikler geliyor ama asıl işlevi olan ses çıkışı nasıl ? Yoksa bu tesla ekranlar tabletten mi ibaret ? Deneyimlerini tavsiyelerinizi beklioyorum.Resimler aşağıda şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    50.9 KB · Görüntüleme: 3
  • 22.webp
    22.webp
    38.5 KB · Görüntüleme: 3
Arkadaşlar merhaba
Aracıma tesla ekran araştırmasındayım.Bir kaç sorum olucak sizlerin değerli tavsiyelerine ihtiyacım var.Öncelikle size 2 farklı resim atıcam markalarına takılmayın tuş kombinasyonu ile alakalı sorularım olucak.Benim aracımda start-stop(eco) özelliği mevcut.Bazı tesla ekran modellerinde bu eco tuşu kayboluyor.Bu eco mod nereye gidiyor ? İptal mi oluyor ? Yada eco tuşu olan tesla modellerinde bu tuş çalışıyor mu ? Bir yorumda çalışmadığını yazmışlar acaba montaj da mı sıkıntı oldu ? Bunun haricinde ses kalitesi nasıl arkadaşlar ? Yani cd400 teybe sahibim volume 30 a getirdiğimde tatmin edici ses alıyorum.Tesla ekranla birlikte tamam geri görüş kamerası vıdeo oynatma vs özellikler geliyor ama asıl işlevi olan ses çıkışı nasıl ? Yoksa bu tesla ekranlar tabletten mi ibaret ? Deneyimlerini tavsiyelerinizi beklioyorum.Resimler aşağıda şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, tuş kombinasyonu ile ilgili sorunuzun cevabını ancak montaj öncesi takılacak cihazı inceleyerek ve satıcıdan bilgi alarak bulabilirsiniz. Çünkü çoğu birbirinden farklı çeşit çeşit cihaz satılıyor.

Ses kalitesi ile ilgili hiç şikayet edeni duymadım. Cihazın amfisinin kalitesine bağlı. Kullandığım araçta cd300 varken iki farklı çin cihazı kullanma fırsatım olmuştu. İkisi de ses kalitesi konusunda cd300'den iyiydi.

Donanım ile ilgili de naçizane tavsiyem tercih edeceğiniz cihazda en az 8 çekirdek işlemci, 4gb Ram ve 64gb rom olsun. Bu donanımın altındaki cihazlarda güncel uygulamalarla kasma donma problemleri yaşanabilir.

Cihaz taktıracağınız yer ile görüşün pazarlık edin, ihtiyaçlarınızı belirtin, beğenmezsem iade ederim deyin. Cd400'ünüz söküldükten sonra yeni cihazın sadece kablo bağlantılarını yaparak deneyin, hoşunuza giderse montaj ettirin.

• Beğen
Tepkiler: burakcyln0026
Geri