dikkatimi cekti..

lunaparkta cocukların bindiği motorlardan galiba

keinlikle katılıyorum samet abi:good: ben burada o kişiye yöneltilmesi gereken bir eleştiri göremiyorum

trafiğe kayıtlı olmayan bir araçla karayollarına çıkılması yasak.

amcanın motorsiklet ehliyeti olduğunu varsayarsak (altındakinin de motorsiklet olduğunu varsayarsak) kasksız kullanmak da yasak...

kendi hayatını ve başkalarının malını veya hayatını tehlikeye atmakta bu amca...

bunlar bence o şahsa yöneltilebilecek eleştiriler...

imkan yok diye herkes ne bulursa onunla çıksın yola olacak iş mi bu?

kücük yerleşim birimlerinde
evet çıksın....

Vaybe..Ne güzel memlekette her şey güllük gülistanlıktı..Neden şimdi bindiki bu motora bu kasksız falan...Tü kaka....

trafiğe kayıtlı olmayan bir araçla karayollarına çıkılması yasak.

amcanın motorsiklet ehliyeti olduğunu varsayarsak (altındakinin de motorsiklet olduğunu varsayarsak) kasksız kullanmak da yasak...

kendi hayatını ve başkalarının malını veya hayatını tehlikeye atmakta bu amca...

bunlar bence o şahsa yöneltilebilecek eleştiriler...

imkan yok diye herkes ne bulursa onunla çıksın yola olacak iş mi bu?
abicim ozaman ben başka örneklerde vereyeim sana şehir içinde 50 şehir dışında 90 km/h ı geçmek yasak araçları sağdan geçmek(makas atmak) yasak emniyet kemeri takmamak yasak park yapılmaz işareti olan yerlere park yapmakda yasak sarı ışıkda geçmek yasak ki bunları kaç kişi her zaman uyguluyor??? mutlaka bi dalgınlıktı aceleydi derken görmezden geliyoruz ama bunlarda bizi en az o motorsiklete benzeyen alete binmiş abimizin kadar tehlikeye sokar...

Şimdi bu dangalaklarda ne ehliyet var ne de kask.Biri bu yerden bitme alet üzerindeki bu dangalakları farketmeyip üzerine çıksa, bide suçlu olacak üstüne...

size katılmamak içten bile değil. çarpınca suç bizde oluyo... türkiyenin ayıbıymış... ne alaka anlamadım:( göz göre göre suç işle türkiyenin ayıbı de üzerinden at suçu.. yok böle bişe

abicim ozaman ben başka örneklerde vereyeim sana şehir içinde 50 şehir dışında 90 km/h ı geçmek yasak araçları sağdan geçmek(makas atmak) yasak emniyet kemeri takmamak yasak park yapılmaz işareti olan yerlere park yapmakda yasak sarı ışıkda geçmek yasak ki bunları kaç kişi her zaman uyguluyor??? mutlaka bi dalgınlıktı aceleydi derken görmezden geliyoruz ama bunlarda bizi en az o motorsiklete benzeyen alete binmiş abimizin kadar tehlikeye sokar...

Bak gene polemik gelio sanki sağdan sağdan :kop:

Yaw bizim yaşamamız bile mucize kardeşimmmmmmmm:)

arkadaşım ben anlatamıyorum kendimi...burada sosyolojik bir çıkarım yapmanın gereği yok. adamın ne amaçla o motor benzeri nesneye bindiğini tamamen varsayımsal olarak tahmin edip ona göre adam haklı ne yapsın türkiyenin hali bu filan diyorsunuz.

ben de diyorum ki adamın hali ne olursa olsun, yaptığı yasak diyorum. eleştirilmesi gerekir diyorum. adamı asın, trafiğin tek suçlusu herşey bunun başının altından çıkıyor demiyorum.

saydıklarının hepsi suç evet...onlar yapanlar da eleştirilir...hızla ilgili başlıklara bakarsan eleştirmiş olduğumu da görürsün...ben yapmıyor muyum ben de arada yapıyorum doğru mu değil...

önemli olan birlerinin yapıp yapmaması değil, yapılan hareketin doğru veya yanlış olması...

amcanın hareketi de yanlış...

oldukça basit...

yaa uzatmayın.
tamam
adam suclu
asalım gitsin.
parası yokya...
arabaya binemiyoryaa
hele hele şahine filan biniyorsa tamam çin işkencesi yapalım hatta....

(kimse boşyere üstüne alınmasın 1 kişiye veya birilerine değil bu lafım...)

Son düzenleme:
Geri