- Konuyu Başlatan
şimdi bunları farketmeyip üzerine çıksa, bide suçlu olacak üstüne...
:good::good::good::good::good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi bunları farketmeyip üzerine çıksa, bide suçlu olacak üstüne...
keinlikle katılıyorum samet abi:good: ben burada o kişiye yöneltilmesi gereken bir eleştiri göremiyorum
abicim ozaman ben başka örneklerde vereyeim sana şehir içinde 50 şehir dışında 90 km/h ı geçmek yasak araçları sağdan geçmek(makas atmak) yasak emniyet kemeri takmamak yasak park yapılmaz işareti olan yerlere park yapmakda yasak sarı ışıkda geçmek yasak ki bunları kaç kişi her zaman uyguluyor??? mutlaka bi dalgınlıktı aceleydi derken görmezden geliyoruz ama bunlarda bizi en az o motorsiklete benzeyen alete binmiş abimizin kadar tehlikeye sokar...trafiğe kayıtlı olmayan bir araçla karayollarına çıkılması yasak.
amcanın motorsiklet ehliyeti olduğunu varsayarsak (altındakinin de motorsiklet olduğunu varsayarsak) kasksız kullanmak da yasak...
kendi hayatını ve başkalarının malını veya hayatını tehlikeye atmakta bu amca...
bunlar bence o şahsa yöneltilebilecek eleştiriler...
imkan yok diye herkes ne bulursa onunla çıksın yola olacak iş mi bu?
Şimdi bu dangalaklarda ne ehliyet var ne de kask.Biri bu yerden bitme alet üzerindeki bu dangalakları farketmeyip üzerine çıksa, bide suçlu olacak üstüne...
abicim ozaman ben başka örneklerde vereyeim sana şehir içinde 50 şehir dışında 90 km/h ı geçmek yasak araçları sağdan geçmek(makas atmak) yasak emniyet kemeri takmamak yasak park yapılmaz işareti olan yerlere park yapmakda yasak sarı ışıkda geçmek yasak ki bunları kaç kişi her zaman uyguluyor??? mutlaka bi dalgınlıktı aceleydi derken görmezden geliyoruz ama bunlarda bizi en az o motorsiklete benzeyen alete binmiş abimizin kadar tehlikeye sokar...