dikkatimi cekti..

konu farklı bir yere gidiyor...

olay şu...sebebi ne olursa olsun...belki birine ilaç almaya gidiyor acelesi var, belki zevk için biniyor, belki son nefesini vermek üzere olan bir yakınına yetişmeye çalışıyor...sebebi önemli değil...

yapılan iş doğru mu? değil...

sebepler, yapılan işi meşru kılmaz...

örnek, ilaç almak için hırsızlık yapılması...sebebi vardır, yokluk içindedir, almak zorundadır ve hırsızlık yapmıştır...ama neticede hırsızlık suçtur...sebebi ne olursa olsun...

ben sadece bunu anlatmak istedim...

adamı yargılamadım(k), neden böyle yapıyor demedim(k)...gitsin arabaya binsin binemiyorsa ölsün ne hali varsa görsün demedim(k)...

yaptığı yanlış dedim(k)...

kaldı ki o motorun da çok ucuz birşey olduğunu düşünmüyorum...bir milyara motorsiklet satılıyor piyasada... o da 400-500 milyondan az değildir...(akülü arabalar o kadar dolayısıyla bu muhtemelen daha da fazladır)

bunlardan yurtdışında var çok ,ebay de satılıyor..pocket bike diye geçiyor adı...youtube da pocket bike diye yazın birsürü videolar var..

kaldı ki o motorun da çok ucuz birşey olduğunu düşünmüyorum...bir milyara motorsiklet satılıyor piyasada... o da 400-500 milyondan az değildir...(akülü arabalar o kadar dolayısıyla bu muhtemelen daha da fazladır)
pazar günü draglarda satılıyodu 1,000-ytl

ondan sonra sucu motorlara atıolar motorlar ölüme neden oluo die

ben hiiiç bişey demiyorum.....

desem faydası yok....

Acıtasyona gerek yok bence..

Puch motorlar var gerçekten durumu iyi olmayan insanların ancak alıp binebildikleri. Vergisini de veriyorlar, plakasını da takıyorlar vs vs. Bu motorlar ucuz değil. Tamamen zevk için alınmış bir motor.

Baba parası felan. Hiç gerek yok bu muhabbetlere..

Şimdi bu dangalaklarda ne ehliyet var ne de kask.Biri bu yerden bitme alet üzerindeki bu dangalakları farketmeyip üzerine çıksa, bide suçlu olacak üstüne...

+ 18514:alkis:

Geri