dijital klima

zekipolman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2001 astra elegance manual klima var.araca dijital klima taktırsam calışırmı acaba.orjinal dijital kliması.yurt dışından(gürcistan) almayı düşünüyorum.aracın içindeki klima düğmelerinin olduğu paneli söküp djitalini takacağım.fikrinizi sorayım dedim.şimdiden hepinize tşk.

Öyle manueli söküp digitali takınca pat diye çalışacağını hiç düşünmüyorum,sensörler ne olcak zahmetli bir iş bence,astarı yüzünden pahalıya gelir.

gürcistanda çok ucuz aracın parçaları ama haklısın olmayabilir

Teknik konulardan pek anlamam.

Düz mantık yürütünce şunu söyleyebilirim; Sadece panel değişimi ile olsaydı çok kişi değişirdi. Fakat tahminimce bunun beyin ve programlama gibi olayları olsa gerek.

Zira; manuel klimalar biz kapatmadığımız sürece hep çalışıyor. Fakat dijital klimalar içeride ki hava sıcaklığını kontrol ediyor.

Biraz da şu eski tip evlerde, bürolarda pencerelere monte edilen pencere tipi klimalarla şimdiki split klimaların farkına benziyor sanki.

Yanlış bir şey söylemişsem lütfen düzeltin.

tek parça almakla bitse ilk ben taktırıcam bir sürü sensör takıcan edicen bir sürü iş

öyleyse biraz uğraşacağız ama değecek galiba neyse teşekkürler

ya damaın şevkini kırmayın bende kafama koydum şeyi illaki yaparım.yap bide arkadaş madem heves ettin.paylaşırsın sonuçları...

ok fiyat olarak ucuz dediler bi tiflise gidip taktıracağım sonra paylaşırız

Geri