Devirdaim orjinal parça

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araç astra g 1.4 16v club 2003 model devirdaimden su kaçırıyor usta değişmesi lazım dedi fiyatta 150 tl diyor wütse marka netten baktım 60-70 tl civarı nedersiniz iyisi hangi marka

işçiliğini çok fazla söylemiş parça dahil max.100-120 tl arası hallolması lazım.

Devirdaimde genellikle Graf marka daha çok bilinir.

wütse yi ilk defa duyuyorum. Bence ya orjinal al yada Graf. tekrar aynı işciliği vermek zorunda kalabilirsin.

wütse nin benzin pompalarının olduğunu biliyorum. bozulan benzin pompam wütse marka çıkmıştı. su pompaları da var demek ki.

Graf için iyi olduğu söylenir kafam rahat olsun derseniz orjinal GM devirdaim alabilirsiniz (ben kendim değiştiriyorum yani işçilik derdim yok buna rağmen GM alıyorum) fakat işin önemli tarafı triger inecek devirdaimi değiştirmek için sonra tekrar gergi ayarı yapılacak (işlem esnasında eksantrik senteleri kaçarsa bunlarada ayar yapılacak) bundan dolayı ustanızı iyi seçin derim,ayarın zor olduğundan değil fakat sente yada gergi düzgün ayar yapılmazsa motor karakteri değişecek.BU iş için 100-150 işçilik bana göre uygun.Z16 motorda bu şekilde sizin Z14 motor içinde bu şekilde olduğunu tahmin ediyorum hatam varsa ustalar düzeltisin lütfen.

not:motor soğutma sıvısıda değişecek devirdaim değişince,arabada antifiriz varsa mavi yada pembe değişim sonrası aynı şekilde ne çıktıysa renk olarak una göre yeni soğutma sıvısı ilave ettirin.

Son düzenleme:
Geri