devir saati

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekirs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bekirs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün bir şey dikkatimi çekti. kontakta anahtarı takıp çalışmak için çeviriyorsun ve ışıkların sönmesini bekliyorusun ya o anda devir saatinde hafif titreme oluyor.(araba çalışmadan,sürekli bit titreme değil ama, bir sefer) bu normal mi herkeste böyle mi? yoksa bi sorun mu olmaya başlıyor?

system i check ediyo heralde yeni aracların coğunda o titreme oluyo. benim aractada akü kutup başını söküp takınca devir saati ve km saati sonuna dayanıyo tekrar sıfıra iniyo. tam o anda resmini ceksem iyi havam olur aslında.:)

system i check ediyo heralde yeni aracların coğunda o titreme oluyo. benim aractada akü kutup başını söküp takınca devir saati ve km saati sonuna dayanıyo tekrar sıfıra iniyo. tam o anda resmini ceksem iyi havam olur aslında.:)
:good: iyi akil etmissin:) :) :)

Astramda dikkatimi çekmedi fakat Renault megane'ımda yapıyor.

bu konuya dikkat eden başka arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa memnun oluruz...

normaldir arkadaşım tüm astralarda var

kullanım kılavuzunda bu durumun normal olduğu yazıyor.

Normal olması gerek... çünkü göstergeler şönkleniyor derler ... Bizim ustalar öyle diyordu :D yani normal az biraz kalkması yada inmesi...

hımmm. teşekkürler cevap verenlere

Esas Problem ibrelerin titrememesi mi?

Titremenin normal olduğunu anladıkta benimki kontağı açtığımda eskiden titriyordu şimdi kıpırdamıyor. Bu problem mi? yoksa benim sistem kontrol etmeye gerek görmeyecek kadar problemsiz mi?

Geri