AYKAL KARSLI:
Sitemizin yeni bölüm sorumluları hayırlı uğurlu olsun
çok adil bir kararla seçildiler zaten (benim seçilen hiç bir arkdaşa sözüm yok gayet başarılı ve hak eden insanlar sözüm yönetime ) en yüksek oyları almamıza rağmen gökalp’te bende seçilmedik nedenleri çok basitti gökalp agresif tavırından benimse sinirlendiğim zaman yazımın karışmasıydı , fakat dikkatinizi çekerim konuyu açan başkanımız daha doğru dürüst yazamamıştı ör: en üstte konunun bitiş tarihi KAPANAÇAKTIR die yazıor du
eee tabiki olabilir insanlık halidir aynı şekilde gökalpinde agresfleştiği zamanlar oldu fakat yönetimde kopan kıyametleri ve söylenen yazılan şeyleri kilitlenen konularıda gördünüz yani bunlar şuanki yönetiminde yaptığı şeylerdi ve olabilecek şeylerdi fakat yapılan oylamada bukadar yüksek oy almamıza rağmen seçilmedik ? peki neden ? bize görevi verdinizde biz yerine getirmedikmi ? madem siz seçecektiniz neden oylama oldu ? eğer oylama yapıldıysa bukadar üye bizi yönetimde görmek istiyordu ve en azından bir şans verilmeliydi bize ! siz görevi verdinizde biz yine eskisi gibimiydik ? yanlışmı yazdık ? agresifmiydik ? hayır siz kendi bildiğinizi yani zaten kafanızda oluşan belli bir listeyi uyguladınız bu adil kararınızdan dolayı yönetime teşekkür ederim şimdi bu hakkımızı aramak için açtığımız konuda eminimki kilitlenir işte ozaman dediğimi anlarsınız çok sevgili DEMOKRATİK yönetemimiz !
Gökalp Günay:
ben şahsım adına sadece göz boyamak adına yapılan oylamanın ve bizi destekleyen insanların desteklerini boşa çıkaran üstünede. bizi destekledikleri için bize güvenlerinin sarsılmasını sağlayan herkese çok teşekkür ediyorummm bn bu oylamanın sonucunun da adil olmıycağını biliyordum. Çıkan tartışmalarda bahane oldu böylece seçim yapıldı.. Ben bir liste yapmıştım, çok merak ettiği bazı kişilerin dediğim listenin sonucu ortada... keşke bi oylama yapılmasaydı keşke demokratik olmanın altına sığınılıp yalan söylenmeseydi.
biz: oylamada başarılı olanların kusurları da bahane olarak gösterildi bizim itiraz edememiz için saçma bahaneler uyduruldu ben aykalın şimdiye kadar yazdığı hiç birşeyi anlamadığım olmadı. O anlayamayanın eksikliğidir bence bir internet ortamında internet kısaltmalarına yada diline adapte olamayan birinin zaten bu ortamda işi yoktur benim hakkımda ise söylenenler genel tutumumun göz önüne alınmadığı için sadece yine bahane bulmaktı.... ben yorum yapmıyorum artık. sadece bize oy verenlerin desteğini istiyorummm..
saygılar..
Sitemizin yeni bölüm sorumluları hayırlı uğurlu olsun

Gökalp Günay:
ben şahsım adına sadece göz boyamak adına yapılan oylamanın ve bizi destekleyen insanların desteklerini boşa çıkaran üstünede. bizi destekledikleri için bize güvenlerinin sarsılmasını sağlayan herkese çok teşekkür ediyorummm bn bu oylamanın sonucunun da adil olmıycağını biliyordum. Çıkan tartışmalarda bahane oldu böylece seçim yapıldı.. Ben bir liste yapmıştım, çok merak ettiği bazı kişilerin dediğim listenin sonucu ortada... keşke bi oylama yapılmasaydı keşke demokratik olmanın altına sığınılıp yalan söylenmeseydi.
biz: oylamada başarılı olanların kusurları da bahane olarak gösterildi bizim itiraz edememiz için saçma bahaneler uyduruldu ben aykalın şimdiye kadar yazdığı hiç birşeyi anlamadığım olmadı. O anlayamayanın eksikliğidir bence bir internet ortamında internet kısaltmalarına yada diline adapte olamayan birinin zaten bu ortamda işi yoktur benim hakkımda ise söylenenler genel tutumumun göz önüne alınmadığı için sadece yine bahane bulmaktı.... ben yorum yapmıyorum artık. sadece bize oy verenlerin desteğini istiyorummm..
saygılar..