Arkadaşlar merhaba.Araç kalkarken veya vitesi 2-3-4-5 e atarken ayağımı debriyaj pedalına götürdüğümde ilk dokunuşta titrediğini hissettim. (Aracım 2008 astra classic ve 2aydır böyle birşey hissetmemiştim) Sonra bir arkadaşın benzinli corsasını ve diğer bir arkadaşın da dizel corsasını denediğimde adamların debriyaj pedalının vites atmadan henüz boştayken bile hafif dokunduğumda zangır zangır titrediğini hissettim. Astra classic araçta bu kadar olmasa da debriyaj pedelında vites atarken ayağın ilk koyma ve çekme anlarında bu titreme normal mi? Ama vites geçiyor rölanti ve devirlenme de bir problem yok. Hatta aracı servise götürdüm bu çok normal twinport 1,6 classic lerde bunu hissedersiniz dediler ve bana benim aracın aynısının 0 ının denettiler ki onda da bu titreme vardı.
Bu yaşadıklarım normal mi? Yoksa debriyajı 2 ayda bitirdik mi? Yoksa 0 araçta baskı balatada fabrika hatası mı var? Ki servis yok dedi.. Bu arada debriyaj pedalına sonuna kadar bastığımda çıt diye de bir ses geliyor.!!!!
Ustalar ve tecrübe sahibi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..:good:
Bu yaşadıklarım normal mi? Yoksa debriyajı 2 ayda bitirdik mi? Yoksa 0 araçta baskı balatada fabrika hatası mı var? Ki servis yok dedi.. Bu arada debriyaj pedalına sonuna kadar bastığımda çıt diye de bir ses geliyor.!!!!
Ustalar ve tecrübe sahibi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..:good: