Cyclone Problemler ve Çözümleri

Ynt: Cyclone Problemler ve Çözümleri

Esmerce link' Alıntı:
Evet güncelleme yaptım, parazit ses gitmedi ancak ses seviyesi biraz yükseldi.

Bugün servise gittiğimde Cyclone lara 20$ lık bir "süzgeç" eklenerek bu sesin kesildiğini söylediler bende parça siparişi verdirdim sonucu yazarım.

Sayın Esmerce,

bu parçayı temin edip taktırabildiniz mi sonuç elde edebildiniz mi acaba?

saygılar.

Arkadaşlar selam.

Dediğim parça az önce takıldı ama sonuç hüsran; parazit sesler devam ediyor. Yüksek motor devirlerinde hissedilen ses biraz azalmış olsa da farları yakınca meydana gelen kuvvetli parazit ses gitmedi, firmanın demesine göre yeni Astra lar Can-Bus tabanlı olduğu için bu paraziti gidermek şu an için imkansız görünüyormuş.

Bunun dışında sistem sökülünce geriye daha iyi monte ettirdiğim için yükleme - çıkarmada takılan cd olayı çözülmüş oldu.

ben necvox da böyle bir ses duymuyorum ben farketmiyor olabilirmiyim acaba?

benim cyclone da herhangi bir cızırtı ya da hışırtı kesinlikle yok
cyclone un montajı çok önemli herhangi bir kablonun doğru bağlanmamış olması bile cızırtı yapabilir
ancak ben de böyle bir cızırtı sesi kesinlikle yok

Esmerce link' Alıntı:
Arkadaşlar selam.

Dediğim parça az önce takıldı ama sonuç hüsran; parazit sesler devam ediyor. Yüksek motor devirlerinde hissedilen ses biraz azalmış olsa da farları yakınca meydana gelen kuvvetli parazit ses gitmedi, firmanın demesine göre yeni Astra lar Can-Bus tabanlı olduğu için bu paraziti gidermek şu an için imkansız görünüyormuş.

Bunun dışında sistem sökülünce geriye daha iyi monte ettirdiğim için yükleme - çıkarmada takılan cd olayı çözülmüş oldu.

cylone yada necvox olsun bu sistemleri kullanan onlarca kişi var ve bu sorun yaşanmıyor, sorun yaşayanlar da bi şekilde çözülüyor. firmanın size bunu gidermek imkansız demesi biraz garip olmuş. bence ürünü değiştirmelerini talep edin

erdem link' Alıntı:
[quote author=Esmerce link=topic=498.msg26487#msg26487 date=1302959887]
Arkadaşlar selam.

cylone yada necvox olsun bu sistemleri kullanan onlarca kişi var ve bu sorun yaşanmıyor, sorun yaşayanlar da bi şekilde çözülüyor. firmanın size bunu gidermek imkansız demesi biraz garip olmuş. bence ürünü değiştirmelerini talep edin
[/quote]
bende de elektrik trafolarından gelen sese benzer bir parazit var fakat ses motor devir sesiyle doğru orantılı değil. forumdaki diğer arkadaşların anlattığına göre basit bir güncelleme ile bu sesin giderildiği yazılmıştı..süzgeç vs. ilave ücret talebi olmamıştı. erddem beyin dediğine katılıyorum. sorun çözülemiyorsa cihaz değiştirilmeli...

Hafta içi program güncellemesi yapılacak olmazsa cihaz değişimi için talepte bulunayım..

Ama bu cızırtı sadece AFL farlar açıkken oluyor, yani her Cyclone + Cosmo donanımda bu sorun görülmüyorsa sorun kesinikle bağlantıda ya da cihazda demektir.

Cosmo donanımlı aracınızda Cyclone varsa farlarınızı yakıp sesi 40-45 e kadar açın ancak bu esnada parazitin net duyulması için müzik çalıyor olmasın.

Bende bu şekilde bariz yüksek bir elektrik cızırtısı duyuluyor, hatta sesi 50 ye yükseltince neredeyse konuşma seslerini bastıracak kadar yükseliyor bu ses.

aracım cosmo değil ama aynen dediğiniz gibi sesi radyo kapalıyken 35 üstü ses ayarlarında parazit sesi çıkmaya başlıyor..50 de bayağı bir abartı oluyor. ancak aracın çalışması durumunda bu ses çıkıyor.

Umarım program atınca düzelme olur, ki sanmıyorum.

Aksi taktirde değişim dahi talep etseler aracımın tekrar sağının solunun sökülmesini istemiyorum.

Geri