Corsa D kalorifer ısıtmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oznklndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar tekrar merhaba, sorunumu hallettim kısaca anlatayım Size yardımım dokunur inşallah. Bu cumartesi baya mesai harcadım bu işe ilk önce şaşmaz
Opel Garage a gittim sağolsun Hakan usta çok yardımcı oldu ve peteğinin tıkalı olduğuna karar verdik. 55 bin km de aracın kalorifer neden tıkanır? Antfriz suyundan olabilir ya da bi ara su kullanılmış olabilir tabiki. Hakan usta beni bir elektrikçiye yönlendirdi sağolsun. Bu arada Corsa d nin kalorifer peteğini değiştirmek için Gögüsün sökülmesi gerekmiyor. Gögüs altları sökmek yeterli. Elektrikçiye gittik zafer ustaydı sanırım o da çok yardımcı oldu sağolsun. Ancak orjinal kalorifer peteği 450 lira, yan sanayi alman malı olan da 150 lira civarında. İşçilikile birlikte yaklaşık 250 lira civarında bir masaf çıkacak. Her neyse, bir tavsiye üzerine bu kalorifer peteğini temizleme olayının olduğunu duydum ve başka bir ustaya daha gittim. başkent oto sanayi sanıyorum Uzman Japon diye bir yer var orada da Ergin usta sağolsun aleti kalorifer peteğini giden ve gelen borulara taktı ve temizledi gerçekten çok iyi oldu ve hiç petek söküp takmadan uğraşmadan hallettim. Sorunu olacaklar olacaktur umarım yardımcı olabilmişimdir

Geri