Corsa D de Dijital Hızı Görme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fadanur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
test mmodu orası arkadasım servıste tech2 de bulunan verı lıstesının bır kısmını gosterır ve sadece degerler ıle ılgılı yetısmıs elemanlar yorumlardan bır sonuc cıkara bılır radyo ve kontagı kapattıgında 3-5 sanıye sonra devre dısı olur gerısı sehır efsanesı ısıne yarayan bıldıgın degerler varsa kullan motor ısı da mevcut astra h ta yok bılıyosun hızın yanındakı t harfı hararet sensor bılgısını verır

Ya buna benzer bir olay astra h dede var hatta harareti bir tek oradan görebiliyorsun. :kop: Neyse ancak dikkat etmek lazım bu olayda. Siz o düğmeye basıp bu ekranları açınca arabada normalde çalışmayan bir kaç sensor devreye giriyormuş. :cool: Ayrıca bu sensorler aynı işlemi tekrarlamazsanız kontak kapansa bile çalışmaya devam ediyormuş.(yani kapatmak için ilgili düğmeye tekrar basılı tutacaksınız) Buda aküsü zayıf araçlarda bir kaç günlük yatışlarda aracın çalışmamasına sebep oluyormuş.:eek:

Hatta bu sitede bir arkadaşın başına sıfır aracında böyle bir şey gelmişti herhal yada başka bir yermiydi acaba:confused::o
Evet benim başıma da geldi, düzgün kapatmaz iseniz bir haftada akünüz sizlere ömür :)

corsa d lerde SETTİNG tuşuna 7 saniye boyunca basınca anlık tüketim gibi bir çok bilgi çıkıyor. bilgi ekranının yanında ki küçük ayar düğmeleriylede bilgiler arasında geçiş yapabiliyorsunuz. belki söylenmiştir ama yine de bilginize :)

valla birçok bilgi çıkıyorda dijital hız hariç diğerleri pek neye yarıyo anlaşılmıyor.
anlık tüketim yok mesela.

Geri