Corsa D 1.2 Debriyaj

Vectra Power

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Öncelikle çok garibime gelen bir sorunum var. Bİlmiorum daha önceden bu konunun açılıp açılmadığını, baktım ama göremedim.

2008 Corsa D 1.2 Twinport Essentia aracımız şuan 51000 KM de. Araba Viteste Giderken Ayağımı debriyajın üzerine serbest bi şekilde bıraktığımda sadece üzerine koyuyorum. Debriyaj Titreme Yapıyor. Sizce Debriyajımda mı bir problem var :( Şimdiden teşekkür ediyorum..

titreme çok rahatsız edici geliyorsa bence debriyaj bilyasından olabilir gibi geliyor bana

Yok herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Ancak bu gün korktuğum başıma geldi. Araba Kalkışlarda titremeye başladı. Ama Çok uzun süre aralıklarla 2 veya 3 kez oldu. Şuanki sorunum debriyaj ayağımı titretiyor.

yardım için güncel..

benzer sorun 1.3 kullanan arkadaşlarda var.volan problemi baskı balata + bilye değişecek geçmiş olsun .arabayı dik yokuşlarda filan kaldırırken el freniyle kalkın geçmiş olsun

Gerçekten mi? :(

Peki bu sorun Neyden Kaynaklanmış olabilir?. Şehir İçi Dahil Çok Seri ve Süratli Kullanıyoruz Aracı. Ayrıca Araç 51000 KM de 2008 model. Biraz Fazla Gibi.

pek kullanıcı hatası değil dediğim gibi fabrikasyon ustaya bi baktır derim

Geri