corsa c süspansiyon ??

Corsa süspansiyonu diğer markaların b segmenti araçlarına göre serttir ancak bu sertliği kendimizde arttırabiliyoruz farkında olmadan şu sitede her corsa sahibine söylediğim gibi tekrar tekrar söylüyorum corsalar lastik havalarına bağlı olarak acayip karakter değiştirebilen araçlar , depo kapağının iç kısmında kullanılan ağırlığa göre lastik hava değerleri verilmiş bu değerlere uygun hava basınçlarını uyguladığınızda ve gerçekten yumuşak karakterli bir lastiğe sahipseniz corsalarda inanılmaz konforlu

akşam dediğinizi aynen uygulayacağım.
araçta 175 65 14 orjınal diye bildiğim ebatta lastikler var.
alışkanlık ile 30-32 basıyorum.
umarım kapaktaki yazı duruyordur :)

Sınıfına göre konforlu bi araç seviyorum keratayı :)

gerçekten bende çok memnunum şimdilik asfaltta..
önümüzdeki ay baktıracağım bu sorunu hallolursa 5 yıl daha binerim..
tabi bu bakımda 600-700 tl patlayacak gibi
virajlarda diyecek birşey yok son derece güvenli.

arkadaşlar merhaba ben bu konuyu teknik serviste açtım bilstein amortisör diye bende artık arabayı satma noktasına geldim bu tak tuk seslerinden ama 3 gün önce 4 amortisörüde bilstein marka gerçek alman malı amortisörlerle değiştirince işin rengi değişti acayip konforlu ve artık seslerden eser kalmadı z rotları ile amotisör üst takozlarını da değiştirdim fırsattan istifade şu mükemmel şiddetle tavsiye ederim yoksa o seslerle yaşamaya alışın derim..

bu amortisörler kaç paraya mal oldu yazarsanız çok sevinirim.
uyarsa ciddi olarak düşünüyorum..

akşam dediğinizi aynen uygulayacağım.
araçta 175 65 14 orjınal diye bildiğim ebatta lastikler var.
alışkanlık ile 30-32 basıyorum.
umarım kapaktaki yazı duruyordur :)
arabanız kaçbinde birde motoru nedir detaylı bilgi verebilirseniz sizin rahat edeceğiniz konforlu basınçları yazayım buradan tecrübe ile sabittir :D hergün izmir-akhisar okula gidip geliyorumda

2004 1,3 dizel 90,000 de hatta %80 2 kişi %20 de 4 kişi biniyor.
lastik continental 175 65 14 şimdilik iyi durumda.

depo kapağına bakmanızda fayda var ancak arka lastikleri 26 28psi arasında tutarsanız konforlu bir sürüş elde edersiniz

hiç alakası yok yeni aldığım 1.4twinport acayip konforlu tabi arka dingilinin astra g ile aynı olmasınında etkisi büyük 1.0 1.2 1.3 lerin 1.7lerin arka dingil yapısı gibi değil , kaldı ki tek kapı tabir edilsede vandan çevrildiği için bi konfor beklemeyin 1.7 lerden

benim arkadaşımda 2004 1.3 cdti enjoy var. aynı benimki ile.

melih bişi rica edebilirimiyim arka dingilinin fotosunu atabilirmisin bana?

Geri