Corsa C Ledli Camurluk Sinyali (Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alper a

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Camını Açtığım Çamurluk Sinyallerinin İçine Sarı(Amber) Renkli Şeritledlerden 3 tane Keserek sinyalin içine Koyup Tekrardan Camını Kapadım Sonuç Güzel Oldu :)

foto682medium.jpg

foto680medium.jpg

foto683medium.jpg

emeğine sağlık abi güzel olmuş

Saol Volkancım Darısı Başına :) Buda Bir Transite Yaptıgımız Ledli Stop :)
canon003medium.jpg

saol abi corsamda olmasada combo aracımızda fk nın ledli sinyalleri var ama tabi önemli olan bi emek harcayıp yapmak,transite gelince olay budur abi aynı şehirlerde olsak bizim combonunda stopları yapalım derdim valla:D

tebrikler ne kadar guzel ınsanın arabasına kendı kendıne bıseyler yapması

saol abi corsamda olmasada combo aracımızda fk nın ledli sinyalleri var ama tabi önemli olan bi emek harcayıp yapmak,transite gelince olay budur abi aynı şehirlerde olsak bizim combonunda stopları yapalım derdim valla:D

FKnın Aynısından Yapacaktım.Camı gerçi Desensiz onun ama içinde 3 adet flux led var.bnmkinde 9 led var ;)

güzel olmuş fakat yaptığınız işi detaylı ( ledleri karta dizerken ve lehimlerken)fotoğraflı paylaşırsanız daha faydalı olur.

güzel olmuş fakat yaptığınız işi detaylı ( ledleri karta dizerken ve lehimlerken)fotoğraflı paylaşırsanız daha faydalı olur.

Her Zaman Eklerdimde Bu Sefer Çekmemişim Resimlerini Zaten Çokta Maharet Gerektiren Bişeyde Yok Soran olursa Yardımcı olcam Buradan :)

Her Zaman Eklerdimde Bu Sefer Çekmemişim Resimlerini Zaten Çokta Maharet Gerektiren Bişeyde Yok Soran olursa Yardımcı olcam Buradan :)

ozaman birdahaki uygulamada fotolar bekliyoruz kolay gelsin....

vay vay vayyyy.... amerikan çamurluk sınyalı mı ne dıyolardı buna.. onun gıbı sureklı yanar vazıyette mı bu nedir anlayamadım :)

Geri