Corsa C Helezon 3.5 mu 5 mi ?

Arkaya şöyle irisinden 3 kişiyi oturt ve onlarla biraz gez. Kısada sürse ses kesiliyor.

Ahmet Altınçubuk

merhaba arkadaşlar benzer konuyu bende acıcaktım , gördüm bende fikrinizi alayım dedim , bende jant ve yay koyucam ancak alman tuningciler gibi görünsün istiyorum araba , yere sıfır sürüngen misali , orjinal 175 / 65 / 14 lastiklerimle 14 ofsetli jant taktırdım üstünde gördüm gayet güzel oldu beğendim , lastikle çamurluğun en dış mesafesindeki en küçük ölçü 4,5 cm kaldı , ama çamurluğun içi 1 cm yükseklikten snra gayet rahat 10 cm e kadar düşebilir nerdeyse , ben 5 cm düşürmeyi planlıyorum 5cm yeterli olurmu istediğim görüntüye ? daha fazla düşürmek istersem ne yapmam gerekir??? çamurlukları hafif şişirmek gerekicek , sadece doğrultmacının yapacağı şişirme yeterli olurmu ?

sizlere sormak istediğim yay olarak hangi marka kullanmalıyım , hangisi konforumu daha az etkiler , hangisi daha iyi yol tutar ? fiyatları ne civarda ? nerden sipariş edilir ?
izmirde işine güvenilir neresi var ? kime yaptırmalıyım ? henüz bi tamircim yok bilgilerinizi paylaşırsanız sewinirim ,,, şimdiden teşekkurler

ben yay işinden anlamam ama bu gerçekten güzel olmuş

eurostyleopelcorsac.jpg

yokmu fikri ve tecrübesi olan ???

olay budur.yola tutuşu olsun. gidişi olsun harika oldu. 5-6 kişi dahi binse lastikler çamurluga veya çamurluk içlerine sürtmüyor. size tavsiyem bu işi yaptıracak olan arkadaşlar için 3-5 kuruştan kaçmadan garanti veren yerlere yaptırın. sonuçta can taşıyorsunuz..
22042011927.jpg

21042011897.jpg

22042011929.jpg

22042011931.jpg

Gıcırtı için arka amortisor lastik takozlarını yağlat geçer...

Geri