Corsa c direksiyon kutusu problemi ortadan kalktı!!!

O halde doğru anladıysam o bölümü sökerek bu süngerleri çekiyorsun. Sonra da yeniden o bölümleri yerleştiriyorsun değil mi?
Hımmm. Şimdiye kadar o bölümleri hiç sökmemiştim. Kafamın dinç olduğu bir zamanda biraz kurcalıyım şu olayı.
Bilgi için teşekkürler.

evet aynen öyle...
söküyosun içine izoleyi yapıyosun işte bu kadar. :good:

helanvalla' Alıntı:
evet aynen öyle...
Süngerin özellikleri ne olmalı?

Ne bileyim 1 metreye 1 metre ince süngeri alıyoruz. Bunun bir tarafına bali sürüyoruz. Sonra bu süngeri kapının içine yapıştırarak monte ediyoruz. Doğru mu anlamışım?

Şimdiye kadar böyle birşey duymadığım için anlamakta zorluk çekiyorum. Acaba süngerin kalınlığı ne olmalı? Özel bir izolasyon malzemesi adı söyleyerek mi alınmalı vs? gibi ayrıntıları merak ediyorum. Sonuçta çıkart yapıştır birkaç defa yapmak istemediğim için doğru malzemeyi doğru şekilde yapıştırmak istiyorum.

helanvalla kardeş verdiğin ve vereceğin bilgiler için teşekkürler. Baya bir başını ağrıttım. Kusura bakma. Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.

Süper

helanvalla' Alıntı:
evet aynen öyle...

Eğer Gerçekten de sesi toklaştırıyorsa çok güzel bir uygulama
ayrıca fiyat olarak da denemeye değer...
hafta sonu denersem fotolarını buraya veririm...

söküp takarken klipslere dikkat edin özellikle geçme olanlara

evet klipslerin ve kapı açma kolunun olduğu yeri kesmek iyi olur yoksa kapı oturmaz... valla en sonunda senin için kapıları söküp foto çekecem :)
zor bişey değil ya...
aç yapıştır kapat... :good:

Acaba Gerçekten işe yarıyor mu asıl ben onu merak ediyorum...
Mesela VW araçlarında kapıyı kapatınca "TOK" diye bir ses çıkıyor insan kendini daha bir güvende hissediyor.. ve yolda giderken içeri daha az ses alırsa hakikaten süper olur...
denemekte fayda var, pahalı bir yöntem değil...

Tahminimce yastık elyafı gibi bir madde koysak süngerden daha yararlı olur gibime geliyor, sizce yanılıyor muyum??

bir an önce fotolari görsek daha aydinlatici olacak arkadaslar:pon: :pon:

daha önce yapan arkadaşlar foto koyarsa gerçekten de iyi olur...
hafta sonu ben yaparsam fotoları koyarım

Geri