Corsa c direksiyon kutusu problemi ortadan kalktı!!!

evet bostancı sanayi sitesinde opel servisse bende gittim debimeteyi değişmeye değiştirdiler sonra tech 2 ye bağladılar sorun bitti para teklif ettim almadılar dreksyon kutusunu sordum 200 ytl 1 yıl garantili demişlerdi ama ben yenisini taktırmıştım o servis benimde hoşuma gitti

birde ses izollesi nasıl oluyor bu iş biraz açarmısınız bizde yapalım

sessss izolasssyonn ,,, eleman kayıp..

insaat köpüğü alıp koymasın arkadas 12 milyona olur olur valla...

beyler kusura kalmayın dışarı çıktım şimdi geldim. gezdim biraz :)
beyler ses izolasyonu olayını fazla büyütmeyin :o

bildiğiniz sünger :) ama işe yaradımı? yaradı...

kapıların içerisinde hiçbirşey yoktu artık sünger var. yani anlıcanız plastikten gelen saçma sapan sesler gitti, + ön kapılarda olan kolonlardan gelen ses ciddi anlamda toklaştı, yani artık daha güzel sesler geliyor bass larda.
kapıların açılıp kapanmasında gelen (tıkır tıkırlar) azaldı.
işte bu kadar.
süngeri nerden aldınız derseniz ki bu çok önemli diil, istanbul/bostancı/green park otelin karşındaki döşeme malzemecisinden aldım bally (yapıştırıcı:) ) ordan opel team e giderken soldaki nalburdan aldım. işte bu kadar.
bütün açıklamasıyla olay bundan ibaret...:good:

akustik süngerler var biraz pahalı disco ve barların duvarları kaplanır onlarla istedigin incelikte bula bilirsin kapı içine sac kısma mote edilebilirse %90 ses keser ama kapılardan gelen sesi keser
kapı döşeme içlerinde zaten sünger var diye biliyorum ama yogunluk ve izole olayı ne derece onu bilmem

helanvalla' Alıntı:
beyler kusura kalmayın dışarı çıktım şimdi geldim. gezdim biraz :)
beyler ses izolasyonu olayını fazla büyütmeyin :o

bildiğiniz sünger :) ama işe yaradımı? yaradı...

kapıların içerisinde hiçbirşey yoktu artık sünger var. yani anlıcanız plastikten gelen saçma sapan sesler gitti, + ön kapılarda olan kolonlardan gelen ses ciddi anlamda toklaştı, yani artık daha güzel sesler geliyor bass larda.
kapıların açılıp kapanmasında gelen (tıkır tıkırlar) azaldı.
işte bu kadar.
süngeri nerden aldınız derseniz ki bu çok önemli diil, istanbul/bostancı/green park otelin karşındaki döşeme malzemecisinden aldım bally (yapıştırıcı:) ) ordan opel team e giderken soldaki nalburdan aldım. işte bu kadar.
bütün açıklamasıyla olay bundan ibaret...:good:

helanvalla kardeş. Bu süngerleri tam olarak nereye çektin. Resim alma şansımız var mı? Ciddi merak ettim şimdi.

fotoğraf çekmeyi unuttum. kapı panzlotlarının içine.
kapı sacına değil ama... :good:

Ya ben ciddi cahilim. Özellikle isimler konusunda. Bu kapı panzlotları dediğiniz nedir ki? Benim bildiğim bir lastik var kapı ile araba arasında kalan. panzlot dediğiniz orası mı?

kapıyı aç :)
kapının içindeki cam açma düğmelerinin bulunduğu, kapıyı açmaya yarayan kolun olduğu kaplama. onun arkası foto elimde yok olsa göndereyim ama... :good:

Geri