Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elimde senın gosterdıgın angel farlardan war bır arkadasım almıstı malesefki takamadan kaza yaptı ve arabayı pert ettı ısteyen olursa 250 ytl ye werebılırım onu
(pazarlama yapmıyorum bende zaten war maksat ısınız gorulsun)
elimde senın gosterdıgın angel farlardan war bır arkadasım almıstı malesefki takamadan kaza yaptı ve arabayı pert ettı ısteyen olursa 250 ytl ye werebılırım onu
(pazarlama yapmıyorum bende zaten war maksat ısınız gorulsun)
bende mert tuningden aldım sonarlardan bide xenon aldım gayet güzel oldu :good: şimdi orjinal sis arıyorum yada benzeri güzel bi sis, xenonlara uygun beyaz yapmayı düşünüyorum.
Dostlar toplam 650 ytl masraf yaptım bu angel kiti için.Bu rakamlara göre çok pahallıya geldi.Benim aldığım zaman türkiyede birkaç tane vardı çünkü bundan.Ama verdiğim paranın her kuruşunu hakediyor emin olun.Bu fiyatlar da normal bence.Almanyadan getirtmeye kalktım ama gümrükten geçmedi.Ben de türkiyeden aldım erad tuning den