** Corsa araç içinden su sesi geliyor**

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erol_008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erol_008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Corsa aracım bir kaç hafta önce yoğun bir yağmur yağdı ve farlar kapanacak kadar bir su birikintisinden geçmek zorunda kaldım araba ile. O gün bu gündür ( bir hafta oldu ) aracın alt kısmından su sesi geliyor. Böyle hafif hızlanıp frene basınca suyun hareket ettiğini çok rahat duyabiliyorsunuz, yani bayağı su var. nereden geliyor çözemedim. Ne olabilir sizce ? Hararet yok, herhangi bir başka sorun yok. Bir de yağmur suyu tahliye borusu filan okudum öyle bir delik varmı corsada. Var ise neresinde ? Bilgilendirme için teşekkürler şimdiden.

Bu arada araç 2005 model

Bir tanesi Sağ ön sileceğin hizasından motorun altına doğru bakıldığında görülebiliyor. Çamur falan kolayca tıkıyor o su giderini. Opel özel servislerine gidin, işiniz sadece 1 dakika. Para bile alacaklarını sanmıyorum.

Aracın altından mı geliyor bu ses?

usta aracın yer halısına bı bakarmısn acaba ıslak mı dıye

Aracın altına eğil kriko takılan yere yakın lastik tıpalar olacak arka ön fark etmez onları sök su aksın...

Aracın altına eğil kriko takılan yere yakın lastik tıpalar olacak arka ön fark etmez onları sök su aksın...

dediğin gibi su aktı ses kesildi sorun kalmadı teşekkürler

bir ara o tıpaları hava sıcak iken sökük bırak içeri ıslaklığı gitsin sonra çürüme yapmasın

semia, ciddi şekilde arabalara seviyorsun sanırım :rakir:

bir ara o tıpaları hava sıcak iken sökük bırak içeri ıslaklığı gitsin sonra çürüme yapmasın

şu an açık ;)

Geri