çok acil bilgi ve görüşelrinize ihtiyacım var

chatlax_ksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese ii forumlar geçenlerde 94 model corsa swingimi sattım anladımki opelden başka arabaya binecmicem şuan aklımda opel omega var sizce nasıl bi araba vergisi yakıt sarfiyatı yedek parça gibi konularda bana bilgi ve önerileriniz sölerseniz çok sevinirim

yakıt tuketımı yüksek araclar omegalar, eger az yaksın dersenız lpgden baska sansınız yok.. Omegalarında 2.0 motordan asagıısı yok.. ama sız bi fiyat aralıgı solersenız daha iyi tavsıyelerde bulunuruz..

13 ile 16 bin lira arası bi araç düşünüyorum

Omega yerıne şu tarz bir arabada dusunebılırsınız illaki opel olsun diyorsanız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tan-1-6-vectra-masrafsiz-harika-durumda/detay

İlandaki temsili aractır örnek olsun diye , ona benzer temiz bır vectra 1.6 comfort bulunabılır lpg lı olursa dahada rahat edersiniz ama iyi bır arastırmak lazım yaslarından dolayı motor ve boya sıkıntılı olabılıyor bazıları...

opel dışında varmı bi tavsiye olarak

bide şöle söleyim sürekli uzun yolda kullanıcam o yüzden konfor ve rahatlık önemli uzn yolda beni yormaması lazım çünkü gidecğm mesafe izmir ardahan arası olucak

opel dışında varmı bi tavsiye olarak

16 ya değilde 18 cıvarı olursa peugeot 307 hdi ler var 04 -05 model yakın zamanda arkadasım aldı .. daha alt sınıflarda peugeot 206 var.. üst sınıflarada belkı bulunur ama kazalı oluyor genelde... İstanbul Maltepede DOD var kendi fiyat aralıgınıza göre oradan araba bulabilirsiniz..

çok saol bilgi ve önerilerin için olmadı artık gözü karatıp sıfır alıcaz

omega dogru bir secim degil .siz en iyisi dizel araba bakin..

rica ederim.

Geri