2004 Vectra C aracımın sorunları ve bakım

nyrov

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Ağu 2017
Mesajlar
9
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
herkese iyi forumlar öncelikle. 2004 model Vectra C aracım var çok severek 2 yıldır biniyorum ve Allah nasip ederse uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. bu sebepten aracımda bulunan ufak tefek problemleri gidermek istiyorum ve bu konularda siz tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istiyorum ve aşağıya madde madde sıralıyorum.
1-) aracımda orijinal teyp mevcut lakin cd çalmıyor error cd hatası alıyorum nasıl giderebilirim.
2-) aracımın klima ayar düğmesinde sıkıntı var açıyorum kapanıyor kapatıyorum açıyor. içini söküp kontak spreyi sıkıyorum normale dönüyor lakin 2 gün sonra yine eski durumuna geliyor nasıl çözebilirim.
3-) aracımın yol bilgi ekranında pixel kayıpları var ve çoğu vectra c de bu soruna şahit oldum. sebebi nedir ve nasıl giderebilirim.
4-) aracımın alt takımıyla alakalı bir sıkıntı var sanırım süspansiyon sisteminde. kaç ustaya gittiysem normal diyip gönderiyolar. ben sorunumu örnekle anlatayım. 97 model vectra b aracımın bile ufak bir çukurdan geçerken çıkan ses sadece pıt şeklinde idi ancak bu aracımda aynı çukurdan geçerken araçtan tak diye ses geliyor hele büyük çukurları hiç söylemiyorum sanki aracıma biri balyozla vuruyormuş gibi hissediyorum.
5-) aracımın kısa farlarından çok şikayetçiyim. temizletmeme rağmen geceleri uzun yakmadan çok sıkıntı yaşıyorum. seviyesi en yukarda olmasına rağmen.
6-) ve aracın yaşından dolayı bozuk yollarda araçtan tirim sesleri geliyor bu sesleri gidermenin bir yolu var mıdır?
7-) aracın rengi koyu olduğu için tüm güneş gören yüzeylerde güneş yanığı mevcut. sizce arabayı boyatmalı mıyım yoksa bırakayım böyle mi kalsın.
:cool: ve son olarak aracın 10 bin bakımı geliyor şimdiye kadar hep özel servislerde yaptırdım ancak şu an opelin kampanyası var 350 tl olarak söyledi servis ve bir çok kontrolleri de yapıyorlarmış. sizler yetkili servisi önerir misiniz yanii iki servis arasında farklar nelerdir?
çok uzattım kusura bakmayın cevap yazma zahmetinde bulunursanız sevinirim:confused:
 
Üst