çizikler nasıl giderilir ?

PrestiJ_o7

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
üstadlar pasta cila ile çıkmayan çizikler için
ne önerirsiniz, boya dışında çözümü varmı
bunun için özel maddeler varmı acaba
renk koyu olunca gözüme batan çizikler var
bi türlü gideremedim
ismini hatırlamadığım çizik giderici almıştım
malesef hiç bir faydasını görmedim

çiziğe tırnağınız takılıyorsa malesef tek çözüm boya.eğer tırnağınız takılmıyorsa pasta iş görüyor.en azından rötüş boyası sürerseniz uzaktan belli olmaz.benim aracımda berbat halde yaza doğru komple boyatacağım

tırnak takılacak 1-2 tane var gerisi ufak tefek sadece göze batıyor
cila ile gitmez bunlar demişti boyacı başka yerede sormadım

çiziğe tırnağınız takılıyorsa malesef tek çözüm boya.eğer tırnağınız takılmıyorsa pasta iş görüyor.en azından rötüş boyası sürerseniz uzaktan belli olmaz.benim aracımda berbat halde yaza doğru komple boyatacağım

tırnak takılacak 1-2 tane var gerisi ufak tefek sadece göze batıyor
cila ile gitmez bunlar demişti boyacı başka yerede sormadım

tırnak takılacaklardan umudunu kes derım hocam ha pasta cila sürersin bı nebze faydalı olabılır ama cızıgı gıderemezsın tırnak takılmayanların %90 i gidecektir dıye umut ediyorum derın cızıklerede oto boyacılarından karısım hazırlattır rötuş için kalem fırçayla cizik içine aşırı kabartmayacak derecede sür kuruduktan 1-2 gun sonra o bolgeye pasta cıla uygularsan suankı goruntusunden daha iyi olacaktır keyıflı formlar...

koyu renk her zaman sorun oluyo

http://www.opelim.net/forums/album.php?albumid=474&pictureid=5506

http://www.opelim.net/forums/album.php?albumid=474&pictureid=5505

geçmiş olsun kötü olmuş araba
geçen bi araba gördüm inanın kapılarına isim yazmışlar
çocuk filan yapamaz böle şeyler ya :sopa:

Benim arabada da aynı şekilde çizikler var, Vectra C alma fikrim olduğundan müdahale etmekten çekiniyorum, kerem arkadaş evladiyelik kullanacağı için boyatacak sanırım.

rötüş boyası yaptıracaksın,yaptırırkende söyleyecen bir miktar daha açık yapmasını,güzeel kıl kırça alacan,1500 ve 2000 zımpara ve zımpara takozu,

ondan sonracıma güzel temizliğini yapiceksın,ondan sonracıma çizıkların etrafına hafiikçene bir zimpara çekiciksın,en son bir van gogh,bir picasso bi claude monet edasıyla kafana da bir fındık şapka takaraktan dolduruvercen çizikleri mümkün olduğunca tek seferde çekiciksın fırcayı..ondan sonracığıma sal bırak kurusun 2-3 gün..
ondan sonra takozuna bağla zımparanı çiziklerin olduğu kısımları zimpereleyeciksin.
esas iş son nokta burada az ciddiyet...makina olursa çok iyi olur...ben meg ürünlerini bilirim o yüzden 1 kat 105 peşine 205 en sonda ver cilanın gözüne...

elle de dandik kendinden cilalı pasta da sürülürde,yorar biraz hemde makinadaki işçilikle bir olmaz...

Geri