Castrol Edge 0W30 mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan notdream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

notdream

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Castrolun sayfasına girdim ve 2004 Meriva 1.6 ya uygun yağı arattım karşıma Castrol Edge 0-30 çıktı şaşırdım. Benim araç da yağ eksiltiyor ve önceki sahibi de bilmiyor ne kullanıldıını Ne dersiniz tavsiye eder misiniz Edge 0-30u? Ya da Mobilde aracıma uygun hangi yağı tavsiye edersiniz? Saygılarımla.

beyim castrol en son teknoloji kaliteli yağ muadilleri başka markalarda vardır ben aracımda 2 aydır kullanıyorum memnunum fazla km yapmadığım için kesin konuşamıyorum

ewet uygundur o yag kalitelidir..ama mobil 1 in 0w30 da ii yagdır

usta bnce castrol koydum 0 30 edge bence cok muhteşem bı yağ

Edge 5/40 kullanın

0-30 inanılmaz bir yağ. ben 20oookm dir kullanıyorum. biraz pahalı ama yağ değişim aralıkları uzun...

Son düzenleme:
Ben castroldan sa Bp yi öneriyorum. Zaten Castrol'un yağlarını da Bp yapıyor. Hatta üzerinde de yazıyor. Castrol'un en büyük özelliği reklama çok önem vermesi. Kendi fabrikası bile yok. Onun için bence Bp veya Shell, Biraz daha pahalıdır tabii

Ahmet Altınçubuk

Ben Dizel aracımda 0/30 Edge kullanıyorum evet biraz tuzlu ama çok güzel yağ.

biraz tuzludur ama güzel yağdır 0w30 edge...3000 km dir kullanıyorum...geçen kipada görmüştüm.fiyatına baktım.145 tl yazıyordu..yanında da mobil 0w 40 vardı.ona da 125 tl etiket koymuşlardı..her ikiside güzeldir...

Geri