carbon clean kullanımı hakkında

Ben şahsen her 5000 km de bir bu ürünlerden kullanırım. Yedek aldım evde var. Uzun yol yapacak isem koyarım devam. ;) bu zamana kadar zararını pek görmedim. Faydası oldu desem abartı olmaz. Araç birde LPG varsa zaten gerekli çünkü sürekli LPG ile kullanılan araç ister istemez kirleniyor. Özellikle depoda olan benzin benzin olmaktan çıkıyor.

hahaha :D :D boyaya zarar verme abi :D :D sonra pasta cilayla ugrasioz :D:D

Hehe opeli kırbaçlamaz isen yediğini inkar eder :D vereceksin :sopa:

hehe opeli kırbaçlamaz isen yediğini inkar eder :d vereceksin :sopa:

hahaha :D abi araci satarken veriyorlar mi o kirbaci , yoksa biz meŞeden yapsak olurmu :D gerci 7000lerde kirmizi iŞik yaninca ekzos icine kacio arada ben farkediyorum :D:D:D

hahaha :d abi araci satarken veriyorlar mi o kirbaci , yoksa biz meŞeden yapsak olurmu :d gerci 7000lerde kirmizi iŞik yaninca ekzos icine kacio arada ben farkediyorum :d:d:d

Ben aracın yakmasına yanmam sadece tek neye yanarım? Aracın yaktı yakıtın hakkını vermemesine yanarım. İstediği kadar yaksın ama gaz pedalına dokunduğun da ben buradayım hadi kırbaçla demesi gerek ya değilse bu işin pek zevki olmuyor. :D

ben aracın yakmasına yanmam sadece tek neye yanarım? Aracın yaktı yakıtın hakkını vermemesine yanarım. İstediği kadar yaksın ama gaz pedalına dokunduğun da ben buradayım hadi kırbaçla demesi gerek ya değilse bu işin pek zevki olmuyor. :d

vericen kirbaci vericen kirbaci :D:D bu gaz pedali tepkimesi koyuyorlar abi onun extra bi faydasi oluyormu acaba pedalin altina koyuyorlar bi yerde okumustum.. Aradaki boslugu aliyor erken tepkimeyle galiba..

vericen kirbaci vericen kirbaci :D:D bu gaz pedali tepkimesi koyuyorlar abi onun extra bi faydasi oluyormu acaba pedalin altina koyuyorlar bi yerde okumustum.. Aradaki boslugu aliyor erken tepkimeyle galiba..

O kadarını bilmiyorum ama benim aracım otomatik. Rampa tırmanmaya başlamadan hemen rampa ucunda alıyorum S konumuna ta ki rampa bitene kadar. Hiç gaz kesmeden devam. Bir araç kullanıcı olarak zaten düz yolda olsun rampa inişlerinde olsun pek gaza basmam. Neticede zaten yolun durumu ortada. Hani bir söz vardır o yolda ebemde gider diye :D önemli olan rampa. ;)

Biraz fazla olmuş senin iş :D şimdi araç temizlensin derken bir dünya yakıt yakacaksın hehehehe

yaksın ya 2 lt benzinden kimse ölmez :D araç temiz olsun ciğerleri bi dolsun :D

Carbon clean genelde uzun yola çıkmadan boş depoya doldurup üstüne Yakıt koydurmak gerektiğini düşünüyorum.kurumu temizleyin derken partikül filtresini tıkama ihtimali var diye biliyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk

hadi ya o zaman napacaz :(

yaksın ya 2 lt benzinden kimse ölmez :D araç temiz olsun ciğerleri bi dolsun :D

İçin rahat olsun kesinlikle temizliyor. Ben temizlediğine neden çok inandım? Aracıma bu ürünü kullandıktan sonra yağ değişimi bakım sırasında belli başlı parçalarına baktım gram kirlenme yoktu. Mis gibi ve pırıl pırıldı. ;)

Geri