bende devirli kullanırım ama özellikle rampa yukarı olduğunda veririm kırbacı gözünün yaşına bakmam :d
hahaha

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende devirli kullanırım ama özellikle rampa yukarı olduğunda veririm kırbacı gözünün yaşına bakmam :d
hahaha![]()
boyaya zarar verme abi
![]()
sonra pasta cilayla ugrasioz
![]()
hehe opeli kırbaçlamaz isen yediğini inkar eder :d vereceksin :sopa:
hahaha :d abi araci satarken veriyorlar mi o kirbaci , yoksa biz meŞeden yapsak olurmu :d gerci 7000lerde kirmizi iŞik yaninca ekzos icine kacio arada ben farkediyorum :d:d:d
ben aracın yakmasına yanmam sadece tek neye yanarım? Aracın yaktı yakıtın hakkını vermemesine yanarım. İstediği kadar yaksın ama gaz pedalına dokunduğun da ben buradayım hadi kırbaçla demesi gerek ya değilse bu işin pek zevki olmuyor. :d
vericen kirbaci vericen kirbacibu gaz pedali tepkimesi koyuyorlar abi onun extra bi faydasi oluyormu acaba pedalin altina koyuyorlar bi yerde okumustum.. Aradaki boslugu aliyor erken tepkimeyle galiba..
Biraz fazla olmuş senin işşimdi araç temizlensin derken bir dünya yakıt yakacaksın hehehehe
Carbon clean genelde uzun yola çıkmadan boş depoya doldurup üstüne Yakıt koydurmak gerektiğini düşünüyorum.kurumu temizleyin derken partikül filtresini tıkama ihtimali var diye biliyorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
yaksın ya 2 lt benzinden kimse ölmezaraç temiz olsun ciğerleri bi dolsun
![]()