cam suyu neden donuyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar arabanin cam suyu donuyomu anlamadim görünmüyo cünki birde -60 kadar dayanikli cam suyu aldim normalde donmamasi lazim cama su gelmiyo ndendir anlamadim

Mehmet cam suyu aldın ama hortumların içindeki önceden kalan normal su olmasın
hortumların içindeki donmuştur.
iş depoya antifirizli su koymayla bitmiyor.
Koyduğunda antifirizli su ön ve arka cama gelene kadar sıkacaksın.

Yok öyle değil diyosan bide soğuktan eger donma vs olmuşsa hortum kırılmış olabilir.
Su sıktığın zaman depodaki su azalıyormu bak. Azalıypsa hortum kırılmıştır.
Su aradan bi terden boşa akıyodur.

sistemde kalan su donmuş olabilir araba 30 dklık bi sürüşten sonra en geç çözülmesi lazım.. o zaman püskürtme memeleri tıkalı olabilir

Mrb donmaması lasım ama sanırım çok sulandırdın ?

arkadaslar ben devamli özel cam suyu aliyorum yaz kis gecen de bitti sandim biraz daha ekledim ama biraz kullaninca arabayi acildi ama bugün yarim saat kullandim acilmadi arabanin su sicakligida eve geldigimde 90 derece olmamisti isin kötüsü susuz silecek cok kötü oluyo acaba hortumlarin ucunda fiskirtan yermi donuyo birde farlarin fiskirtan yeri var ordada tik yok diyer arabamda vw böyle bisey hic olmmisti

bugün yarimsaat dolandim gene ayni basina gelen oldumu böyle sey astra h 1.7 cdti hava sicakligi -8 -10 civari

Uuu hava çok soğukmuş.
Depoya bide scak su koy beklessin biraz öyle dene istersen.
Motor cam suyunu ısıstmıorki.

abi benim araca camsuyu atmıştı aracın icinde kenarda duruyodu bi baktım donmuş ama cam sulugun icine kolonya döktüm acıldı

aldigim seyin üstünde -20 lere kadar dayanikli oldugunu hatirliyom 3-4 ay oldu doldurali gecende -60 dereceye dayanikli 1 lt kattim yine ses yok

direk antifriz koy içine biraz

Geri