Corsa B 1.5 TD Tuning

chip i chop u okurken hangi arabalara atılacağını da oku :D
öyle kuru sıkı ateş atmeyecen :D

Ben sadece burda 1.7 dti motor swaplamaya gerek yok üstündeki 1.5 dt motor yeterli diyerekten yorum yaptim arkadaş dti yazınca enjeksiyonlu zannettim sadece dt olduğunu yeni farkettim ben yaptığım yanlıştan dolayı özürde dilerim ama bu sana batmış anlaşılan bu kadar alaycı bir tavırla yorum yaptığına göre.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atlayıp zıplama adamın konusunu karartma...3 günlük bildiğinlede her halta tornavida sokma.tamammı..öyle battılı çıktılı hiç konuşma....

yakınımda olsan seni bağrıma basardım doğukan

daha 3 gün önce dizeli nasıl kullanayım ne alayım napayım nası çalıştırayım diyodun öyle devam et..

atlayıp zıplama adamın konusunu karartma...3 günlük bildiğinlede her halta tornavida sokma.tamammı..öyle battılı çıktılı hiç konuşma....

yakınımda olsan seni bağrıma basardım doğukan

daha 3 gün önce dizeli nasıl kullanayım ne alayım napayım nası çalıştırayım diyodun öyle devam et..

Biz senle hiç konuşmayalım ne yorum at nede selam ver hiç tartışmaya giremem . Sende bildiğini oku herkes kendi bilgisiyle kalsın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum oyuncak gibi dediğin turbonun yerine çok fazla büyük bir turbo takmamanı öneririm, motor hacmi küçük oluğundan salyangozu doldurması sıkıntı olacak ve turbo büyüklüğüne göre turbo-lag(turbo basıncının dolmasında gecikme) yaşarsın.

bilgiler için sagolun arkadaslar
Bugön özel kaynak RVS duz boru kaynak ettirdim daha bitmedi, bittimi fotolari koyarim, orjinal egsozu sokup atacam, arada catalysator olmicak, bakalim insallah fazla siyah duman atmaz araba. Bir sonraki hedef intercooler, daha buyuk turbo konusunuda arastiracam biraz yapanlardan.

çook merak ediyorum düz borulu sesi,bir video at bende hemen atacağım sen atınca :)

Selam,

Arabanin turbo pek fazla dayanmadi, dagaldi duz borudan snra:D (baya zorladim ama birde turbo booster varda 1,5 bara atmistim ..., zaten niyetimde vardi baska turbo atmaya ve intercooler takmaya ii oldu, motora çok sukur bir sey olmadi) Araç su an garajda turboyu (1700 DTI nin turbosu, intercooler da ayni araçtan 1.7 dti)ve Intercooleru monte edecek yer bulamadigimiz için araca degisik uygun bir on tampon bakacam pazartesi gunu, intercooleru on tarafa monte edecek garajci tamponda ona uygun olmasi lazim. Persembe gunu video koyacam insallah bende çok heyecanliyim su an degisim nasil olacak diye.

hadi hayirlisi :D

Selam,

Arabanin turbo pek fazla dayanmadi, dagaldi duz borudan snra:D (baya zorladim ama birde turbo booster varda 1,5 bara atmistim ..., zaten niyetimde vardi baska turbo atmaya ve intercooler takmaya ii oldu, motora çok sukur bir sey olmadi) Araç su an garajda turboyu (1700 DTI nin turbosu, intercooler da ayni araçtan 1.7 dti)ve Intercooleru monte edecek yer bulamadigimiz için araca degisik uygun bir on tampon bakacam pazartesi gunu, intercooleru on tarafa monte edecek garajci tamponda ona uygun olmasi lazim. Persembe gunu video koyacam insallah bende çok heyecanliyim su an degisim nasil olacak diye.

hadi hayirlisi :D

Hayırlısı olsun :) Bir 0-200 hızlanma atarsın artık onun yanında ;)

Geri