çakma ferrari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orjuinali honda nsx.güzelim arabayı ziyan etmişler.bu arada nsx in gidişi de harkuladedir serkan_61

ben bu çekik gözlülerden korkuyom walla... bunları gerçek ferrari die millete kakalamadıkları ne malum:D :D

bizim burdan bi kaç tır reno 12 göndersekte porsche :Dolarak geri alsak olmaz mı? bi görüşsek... 12 nin alt yapısı uygunmu ki porsche ye:D :D :D

adamlar ne yapacagını sasırmıs tek dikkatimi çeken o tekerlerin kalınlıgı!!!

cutebadboy' Alıntı:
orjuinali honda nsx.güzelim arabayı ziyan etmişler.bu arada nsx in gidişi de harkuladedir serkan_61
arkadaım nasıl gidiyor bilmiyorum ama hanii bi resimde motoru indirdiler yaa dedim belki başka bişey takarlarrr :confused: bence ilk araba çok güzeldi kesmelerine de gerek yoktu

marikan' Alıntı:
bizim burdan bi kaç tır reno 12 göndersekte porsche :Dolarak geri alsak olmaz mı? bi görüşsek... 12 nin alt yapısı uygunmu ki porsche ye:D :D :D

:kop: :kop: :D :alkis:

yuh diyorum yaaa kasko yaptırcan bu arabaya kaza yapıp perte çıkartacan Ferrari parası alacan kaskodan iyi mi süper paylaşım

Helal olsun adamlara.İşçilik süper :good:

ilker kardeş sağol ama ne de ola çin yanıı

arabanın ilk hali de süper son hali de süper işçilikte süper de ben o kullandıkları malzemeyi merak ettim köpük mü ne o bilen var mı paylaşım için teşekkürler

bu olayı ankarada karlıkçı halil'de yapar
gibime geliyo...

Geri