Bunu Yapanı Bir Yakalarsam !!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hosta1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bunu Yapanı Bir Yakalarsam !!!!!!!!

hosta link' Alıntı:
Cok sagolun, umarim benden baska bi arkadasimizin basina gelmez... Is cikisi guvenlik kayitlarini izlemeye gidecegim. Gelismeleri aktaracam insallah olumlu birseyler cikar....

Dostum bana haber ver mutlaka ;)

Geçmiş olsun.Bunu yapan tam bir O...çocuğu.İnşallah bulursunuz

Geçmiş olsun. İnşallah boyatma gerekmez, bayağı derin çünkü.

Bunu yapan "insan" peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuştur.

Volkan korkma iyi bir rötuşla görülmeyecek seviyede onarılır. Müsait olunca görüşelim uzman birine yaptırırız.

madmax50 link' Alıntı:
Volkan korkma iyi bir rötuşla görülmeyecek seviyede onarılır. Müsait olunca görüşelim uzman birine yaptırırız.
İnsallah kardesim
Bu hafta ici musait olursan is cikisi mucahitide alip bi emrahin orda goruselim  bi bakariZ rutus kalemiyle olurmu olmaz mi artik sen daha iyi bilirsin ....

Geçmiş olsun, böyle ruh hastası embesiller malesef her geçen gün artıyor. Umarım basit bir rutuşla düzelir

cenko link' Alıntı:
Volkan kardeşim çok büyük geçmiş olsun.Okurken ve resimleri görünce içim cız etti.Bunu yapan şerefsiz oğlu şerefsiz..Peşini bırakma bu işin inşallah bir sonuç elde edersin.Edersen de lütfen burada paylaş kimse o it, bir olup ağzını gözünü patlatalım şerefsizin, ben kendi adıma hazırım....

valla bende varım.bu tür şerefsizlerin ağzını burnunu kıracaksın ki bir daha yapmasın.lütfen peşini bırakmayın.

cenko link' Alıntı:
Volkan kardeşim çok büyük geçmiş olsun.Okurken ve resimleri görünce içim cız etti.Bunu yapan şerefsiz oğlu şerefsiz..Peşini bırakma bu işin inşallah bir sonuç elde edersin.Edersen de lütfen burada paylaş kimse o it, bir olup ağzını gözünü patlatalım şerefsizin, ben kendi adıma hazırım....
ac@d link' Alıntı:
geçmiş olsun volkan, o şerefsizi tespit edersen haber ver, çizik nasıl atılırmış bize bir göstersin bakalım. çekiççç çekiççç
oceans34 link' Alıntı:
valla bende varım.bu tür şerefsizlerin ağzını burnunu kıracaksın ki bir daha yapmasın.lütfen peşini bırakmayın.

Cok sagolun bi aciga ciksa yapan kisi, butun hirsimi almak istiyorum ondan sonra forumca bi cila cekeriz...

Geri