BUJİ İÇİN YARDIM LÜTFEN..(sabaha gideceğim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hiç fark etmez öncelikli tercihim bosh olacak...

Eğer 4 tırnaklı taktırırsan, lpg li kullanımda memnun musun değil misin yorumlarını alabilirsek iyi olur.

Eğer 4 tırnaklı taktırırsan, lpg li kullanımda memnun musun değil misin yorumlarını alabilirsek iyi olur.

yarın önce lpg ustamla konuşucam sonra boshla ikiside onay verirse bende yorumları yazarım

4 tırnak lpg ile bir sorun çıkartırmı sorusuda var. Ben 4 tırnak taktırdım. Ustamın tavsiyesi aslında. Performans için 4 tırnak

gökhan orjinalinde tek tırnak mı var? çift tırnak var orjinalinde

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28105

bosch super4 çok konusuldu forumda. memnun olmayan yok galiba. ama GMnin 4 tırnaklısı var mı biliyo musunuz?

nadir sanırm orijinalii tek tırnak ama çok fena gaza geldim çok fiyat farkı yoksa 4 tırnak taktırcam

yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..

benim bujiler değişeli daha 1000 km yeni oldu çıkarttık baktık orjinalinde çift var. yanılıyo olabilirsin ama sorun yok nede olsa değiştircem diyosun :P
gökhan kanıma girdin aldıktan sonra bi haber ver nasıl olduğuna dair memnunsan hemen bende gidiyorum opel garaja hakan abiden alıyorum

walla bende arabaya bor koydurmak için 5000 km yaptığım yağı değiştirmiştim:)) tamam yarın bi denyelim hele:)

evet heyecanla bende sonucu bekliyorum...
tabi bide fiyatı :)

Geri