Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatih bey ne isterseniz olur valla Boyası matlasmis olabilir, düzeltip fabrikadan çıktığı günkü haline dondurebiliriz. Daha sonra isteğinize göre koruma secenegi belirleyip uygulayabiliriz..
Güzelmiş, hoşuma gitti Ben aracımın özellikle koltuk kısımlarını ve detaylı ic temizliğini yaptırmak istiyorum, bir de motor kısmını temizletmek. Bu kısımlarla ilgileniyor musunuz ?
Bu arada yer neresi diye soracaktım, bana çok yakınmış
Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.
Köksal teşekkür ederim tavsiyen için..
Uygulama fiyatları araç durumuna göre çok değişkenlik gösteriyor. Köksal'ın linkini paylaştığı araç için yaklaşık 7 gün ve 40 saate yakın uygulama yapıldı.. Sonuçta elbette ona göre oluyor
Boom Garage'da yapıyorum uygulamaları ancak eğer kendi garajınız vs. varsa mobil detay hizmetimde var Özellikle far temizliği gibi işler için sadece elektriğin olduğu herhangi bir yer yeterli olur..
Tamamdır Özgür bey.. Yalnız bu haftasonu başka işlerim olduğundan dükkana hiç uğramayacağım. Onun dışında da Kasımın 2. haftasından itibaren sınavlarım başlıyor bir hafta kadar onlarla boğuşacağım. Ancak kasımın son haftası müsaitim..