Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu gidişle arabamla aramdaki bağ camdan seyretmeyle sınırlı kalacak hele bu sokağa park günlük 7 ytl lafı yine dolaşmaya başladı oyle birşey kesinleşirse sinir hastası olmamak için haftasında zararına satarım arabamı
ya arkadaşlar bu petrol piyasası serbest piyasa diye biliyorum hükümetin kontrolünde değil bildiğim kadarı ile hükümete niye kızıyorsunuz ki u fiyatlar dünyada yükseliyor sadece bizim devletin suçlu olduğu konu yüksek vergi oranları yanlış biliyor olabilirm düzeltin hükümetle ilgisi yok diye biliyorum serbest piyasa
Bunlar ne yapmaya calısıyor böyle?herseyden para almaya basladılar her hafta ayrı bır vergı ayrı bır zam.Birde hala yüzleri kızarmadan televizyonlara çıkıp bişeyler yapmış gibi övünüyorlar...verdiğim tüm paralar hakettklerinden fazlası haram olsun.
ya arkadaşlar bu petrol piyasası serbest piyasa diye biliyorum hükümetin kontrolünde değil bildiğim kadarı ile hükümete niye kızıyorsunuz ki u fiyatlar dünyada yükseliyor sadece bizim devletin suçlu olduğu konu yüksek vergi oranları yanlış biliyor olabilirm düzeltin hükümetle ilgisi yok diye biliyorum serbest piyasa
dünyada ortalama benzin fyatları en baba 1.5 dolar
bizde 3 dolar bizim benzin dünyadan isa adamlar uzaydan mı getiriyor ardaki fark vergi zaten onuda hükümetler koyuyor yani direk hükümetle alakalı